Eugen Neagoe (Astra), calificare cu 5-1 pe Bega: ”Am mai avut încă alte mari ocazii de a marca”

”Lanterna roșie” a Ligii 1, Astra Giurgiu, a continuat seria rezultatelor pozitive de la preluarea băncii tehnice de către Eugen Neagoe, punctelor din campionat, egale celor acumulate în precedentele 9 etape, adăugându-li-se astăzi o calificare în optimile Cupei României, adjudecată pe ”Electrica” din Timișoara, 1-5 la Ripensia, după 1-1 la pauză. Egali lui Dinamo în Șoseaua Ștefan cel Mare și învingători duminica trecută la Sibiu de când cu Neagoe la cârmă, dunărenii s-au desprins după pauză de bănățeni… 

Neagoe și Petruescu astăzi pe ”Electrica”

Neagoe și Petruescu astăzi pe ”Electrica”

”Am întâlnit o echipă bună a ligii secunde, chiar dacă Ripensia este pe locul pe care este. Însă cu cele 3 restanțe pe care le are de disputat, poate ajunge în play-off. E o echipă bună, nu întâmplător are 3 victorii în ultimele 3 meciuri din campionat, dar cred că noi am făcut un meci bun, chiar și în prima sa parte și chiar dacă la pauză am intrat cu un scor de egalitate”, a semnalat mai întâi Eugen Neagoe.

Care a adăugat: ”Am practicat un joc bun și în repriza I, ei au marcat la o greșeală a noastră, dar în rest am controlat jocul, cu posesie foarte bună, în afară de gol având alte 2-3 mari ocazii de a marca. S-a făcut remarcat portarul lor, iar pentru partea a doua băieții au înțeles la pauză în vestiar că dacă nu rămân foarte concentrați, putem întâmpina probleme, însă au înțeles mesajul, tratând foarte, foarte serios și responsabil repriza a II-a, în care am înscris de 4 ori și am avut încă 4-5 mari oportunități de a marca, de două ori am lovit bara. Merită așadar felicitați, merită a merge mai departe la jocul făcut!”

Ultimele rezultate și programul viitor din etapa a XII-a în Liga 1, pe coloana clasamentelor secțiunii Fotbal.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: