Euro U19: Serbia şi Spania, 100%

Reprezentativele sub 19 ani ale Serbiei şi Spaniei sunt singurele cu punctaj maxim după primele două runde de jocuri în turneul final al Campionatului European al categoriei, din Lituania.

Iar ibericii n-au primit încă gol, de la Portugalia şi gazdele lituaniene, în competiţia de 8 echipe ce va lua sfîrşit pe 1 august, în vederea căreia România U19 se împiedica deja la primul obstacol, toamna trecută, în Scoţia, în faza preliminariilor din calificări. Atunci, cu doar două goluri marcate în 3 meciuri şi un unic succes, 1-0 cu Armenia, în care evoluau juniori crescuţi în acest colţ de ţară, ca Pap, Filip sau Buia, plus Aniţoiu pe bancă, „tricolorii” nu obţineau calificarea în faza semifinală, Turneul de Elită, reunind 28 de echipe. Dintre care au mai rămas acum opt…

Sîrbii selecţionaţi de Ljubinko Drulovic s-au impus şi aseară, cu 1-0, prin golul rezervei Dejan Meleg din minutul 74, în dauna Georgiei, după ce în week-end, la inaugurarea competiţiei, dispuneau de Turcia cu 2-1.

Pentru sîrbi au jucat Rajkovic – 2. Golubovic, 3. Milinkovic-Savic, 5. Antic, 6. Filipovic, 9. Djurdjevic (7. Ozegovic, 88), 10. Pavlovski – cpt. (8. Meleg, 62), 11. Lukovic, 14. Mitrovic, 15. Veljkovic, 18. Maksimovic, şase dintre ei încasînd cartonaşul galben.

Serbia mai are de jucat vineri cu Franţa, care are 4 puncte în Grupa B după jocurile cu aceleaşi adversare, în vreme ce Spania, cu Olanda.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + 5 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: