”Evenimentele din ultima vreme din jurul echipei au dus la jocul nostru mai slab” ACS Ghiroda – CS U Craiova II 2-4 de la 0-3 în minutul 54

Nou-promovata ACS Ghiroda a încheiat cum nu se poate mai neplăcut aparițiile pe teren propriu din acest campionat al Seriei a IV-a în Liga 3, suferind marți seară a doua înfrângere consecutivă cu câte patru goluri primite dar și al doilea eșec pe arena ”Emilian Pavel” în ediția în curs cu cifra 4 la pasiv, ceea ce echivalează cu al șaselea insucces în sezonul de primăvară din 12 reprezentații respectiv al doilea acasă.

”Probleme, probleme”, și nu ”surprize, surprize”, ar putea fi catalogată situația de la gruparea promovată în 2017 în eșalonul terț, probleme răsfrânte asupra prestațiilor ocupantei locului 8, care a rămas de căruță acasă în runda a 27-a din C4, 0-3 deja în minutul 54 al disputei cu un ”satelit” al celor din Bănie deținând cu 10 puncte în plus în ierarhie la startul confruntării dar pe de altă parte și învins în deplasare în acest retur la Sebiș, Deva și cel mai recent la Giarmata: ACS Ghiroda – CS U Craiova 2 SA 2-4 (0-1).

Constantin Popa, în minutul 87, și golgheterul Alexandru Baranyi, în primul minut de prelungiri, au atenuat proporțiile deficitului, înjumătățindu-l, după ce Jovan Markovic a deschis scorul în minutul 12 pentru craioveni și îl majora în minutul 54, marcatori ai învingătorilor mai fiind Remus Trancă în minutul 49 și Vasile Constantin în minutul 78.

Marți s-a conturat a doua cea mai prolifică rundă din returul seriei vestice în Liga 3 ca număr de goluri marcate de vizitatori, nu mai puțin de 15, într-o primă etapă a oaspeților după 7 dominate în C4 de gazde, raportul fiind 2-2-3 10-15, iar la acest bilanț a contribuit în special campioana încoronată și deja matematic promovată cu 3 etape înainte de final, ACS Șirineasa, totul grație unui 0-5 (0-4) la Jimbolia cu codașa CS Nuova Mama Mia, dar și echipa secundă a Craiovei, desprinsă cu atât mai mult odată ce ACS Ghiroda a rămas în inferioritate numerică în minutul 62, când Neamţu a fost eliminat pentru un fault tare asupra unui adversar.

Antrenorul Vlad Bura a folosit următorii jucători: Barbu – Semeniuc, Lazăr, Hotca, Popescu, Berivoescu, Saizu, Popa, Mancaş, Matiş, Baranyi.

Au mai jucat: Totic, David Pop, Ciobanu şi Neamţu.

Pe bancă: Gakos, Holovcici şi Mureşan.

Vlad Bura a admis la final că ”au meritat să câştige, victoria lor este incontestabilă din punctul meu de vedere. Din păcate, evenimentele din jurul echipei, din ultima perioadă, cât mai ales lipsa de concentrare, consecinţă a acestor evenimente, au dus la jocul nostru mai slab”. Iar ghirozenii ar mai putea lăsa o ultimă mai bună impresie doar în condiții de deplasare, mai întâi vineri la ACSO Filiași iar apoi pe 19 mai la Reșița, în antepenultima rundă, după care vor sta.

Rezultatele etapei a 27-a, în care Millenium Giarmata a stat și CSM Lugoj a obținut al cincilea succes acasă în retur, 2-0 (1-0) cu penultima clasată Internaţional Băleşti, prin golurile lui Bogdan Bozian în minutul 40 și Sergiu Precupanu (78), precum și programul antepenultimei runde în C4 respectiv clasamentul la zi, pe coloana datelor tehnice. ACS Șirineasa este virtual promovată în Liga 2 după triumful din județul Timiș și remiza semnată de nou-promovata Șoimii Lipova la Reșița, unde a fost inițial condusă dar a și condus-o pe CSM Școlar într-un 2-2 (1-1).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 − = doi

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: