F.C. Baban Marcel Jimbolia – Unirea Sânnicolau Mare 1-2 (1-1)

Odată cu finele lunii ianuarie, în ciuda ninsorii de afară, intrăm implacabil în zodia jocurilor amicale. Iar jimbolienii au întâlnit astăzi pe teren propriu, într-o primă partidă de verificare, pe colega din liga a IV-a, Unirea Sânnicolau Mare, cu începere de la ora 11. După o repriză echilibrată, tabela arătând la finalul primului mitan scorul de 1-1, oaspeţii au reuşit să mai puncteze încă o dată, câştigând astfel acest prim meci de pregătire cu scorul de 1-2.

În faţa unei echipe tinere, bine motivată, dornică de afirmare şi cu o pregătire fizică mai bună, vizitatorii au reuşit să deschidă scorul prin Dragodan. Răspunsul din partea jimbolienilor nu s-a lăsat aşteptat prea mult, astfel că, după o lovitură liberă executată cu meticulozitate, scorul a devenit din nou egal.

Surpriza jocului a fost prezenţa lui Flavius Tulcan, golgheterul Banatului Nerău, care se pare că este ca şi achiziţionat de Unirea Sânnicolau Mare, transferul rămânând să se definitiveze în următoarele zile, atât jucatorul cât şi conducerea clubului arâtandu-și acordul pentru tranzacția care ar putea face uitată plecarea lui Cristian Radu în Germania. Tulcan a și reușit să marcheze cel de-al doilea gol, ce s-a dovedit a fi definitoriu pentru rezultatul final al partidei.

Următorul meci de pregătire al Unirii se va disputa cel mai probabil miercuri, în Ungaria, contra echipei din Mako, urmând reeditarea, de această dată pe teren propriu, a jocului din această zi contra Jimboliei.

Întrebat de plecarea puncherului Cristian Radu, antrenorul Nae Căprărescu a răspuns:

Flavius Tulcan a marcat astăzi pentru Unirea Sînnicolau Mare, la Jimbolia, în derby-ul amical al vestului

„La ora aceasta nu se simte încă absenţa lui Radu deşi aportul său era unul important pentru echipa Unirea. Tocmai de aceea, pentru a ne asigura suportul ofensiv în urma despărţirii de Radu, avem în vedere venirea lui Jivan, respectiv cea a lui Tulcan, care vor suplini plecarea lui <Maca>”. 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ doi = 8

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: