Făget ajunge Cocoșul pe final, verzii lui Bălu fac scor afară

Zi neprielnică gazdelor în Divizia D Timiş, și meciurile de după-amiază aducând puncte în contul vizitatorilor. De la ora 14 s-au jucat alte două partide iar urmăritoarea liderului, ACS Dumbrăvița, a semnat unul dintre scorurile turului de campionat, deși în condiții de deplasare, pe când CSO Făget a revenit pe final acasă contra Cocoșului, dar nu până la capăt…

Întâlnire cu răsturnări de scor în estul județului… CSO Făget – Cocoşul Orţişoara 3-3 (1-2).

Au marcat: Sergiu Ţofei (min. 15), Florin Bolgea (min. 80 şi 85 – ultimul, din lovitură de la 11 metri), respectiv Gabriel Gînju (min. 31 şi 37) şi Ionuţ Arghilean (min. 65).

În cel de-al treilea minut de prelungiri, Bolgea putea aduce toate cele trei puncte în visteria echipei făgețene, dar a ratat singur cu portarul Ciui, care a respins un gol ca şi făcut, iar astfel Cocoșul a înregistrat a cincea remiză în deplasare.

Arbitri: George Roman – Alexandru Gherman şi Roxana Cişmaş-Malac. Observatori: Aurel Bobu şi Teodor Moţiu.

Și tot în ziua a doua a etapei a XVI-a, penultima din sezonul de toamnă în ”D” Timiș, al șaselea triumf la zero al alb-verzilor, dintre care ultimele trei consecutive, semn al ambițiilor secund clasatei de a ajunge pe prima treaptă a podiumului… Avântul Periam – ACS Dumbrăviţa 0-7 (0-1).

Deian Pecarov, de două ori, unul dintre goluri fiind din lovitură de la 11 metri, Răzvan Rusu – tot de două ori, Florin Nanu, Raul Briciu şi Ovidiu Oancia au semnat cele 7 reușite pentru trupa lui Sorin Bălu.

Gazdele, care nu mai pierdeau acasă din etapa a VIII-a, au jucat din minutul 36 în zece sportivi, Florin Vereşteanu fiind eliminat pentru lovirea unui adversar fără minge.

Arbitri: Claudiu Gaitin – Raul Ghiciulescu şi Horaţiu Lotrean. Observatori: Gheorghe Cutean şi Nicuşor Tanasoglu.

Rezultatele etapei, clasamentul actualizat și programul rundei finale a turului, pe coloana datelor tehnice.

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× doi = 18

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: