Fără convocaţi la lot sau suspendaţi, dar şi fără un junior „dispărut” întru a juca în interşcolare pentru LPS Banatul, ACS Poli Timişoara dă 3 în Gorj

Trupa lui Cristian Contescu, deşi cu 4 absenţe notabile – şi anume Bărbuţ şi Bocşanu, învingători azi cu România, 2-0 cu SUA, Duţu şi Ştirbu, dar şi fără Mihali, care, la unda verde oferită de Călin Rosenblum celor de la LPS Banatul, în calitatea sa de conducător acolo, a fost racolat pentru deplasarea de vineri la Reşiţa, cu „liceenii”, la interşcolare, fără ştiinţa antrenorului său de la juniorii A alb-negri – a cîştigat astăzi în Gorj, 3-0, păstrînd distanţa în fruntea Seriei 6.

ACS Poli Timişoara a făcut un meci foarte bun în toate planurile şi în toate compartimentele, în ciuda tuturor acestor absenţe şi a neajunsurilor legate de hrana rece aruncată juniorilor, cu prînzul cald tăiat intempestiv, pe motiv de… austeritate. Şi cu un jucător „împrumutat” pentru o zi, fără ştirea antrenorului său, mai ales în condiţiile în care, destul de clar, Contescu era descoperit prin varii alte absenţe.

Dar liderul, fie şi ciuntit, s-a respectat…

După o unică ocazie gorjană în minutul 3, când un jucător al echipei gazdă a șutat pe lângă poartă din 8 metri, balanța avea să se încline definitiv de partea bănățenilor, care în prima repriză au punctat prin Stoichescu, în minutul 6, după un corner executat de Artimon. Atunci, mingea a ajuns la Pleșcan, care a prelungit, şi din patru metri atacantul ”buldozer” a reluat la colțul scurt: 0-1.

”Minerii” au adoptat o luptă surdă, cu mingi lungi, uneori acționând pe contraatac, însă de fiecare dată şarjele lor s-au oprit în defensiva timișoreană ori la intervențiile sigure ale portarului Gârlea, deşi în câteva rânduri atacurile olteneşti păreau a fi periculoase.

După pauză, iureșul timișorean a continuat cu parcă o și mai mare prospețime, iar în minutul 55, după un henț în careul mare, Cosovanu a înscris din penalty, pentru 2-0 în favoarea junilor din Timişoara.

Îngenunchiați de-a binelea, oltenii au făcut față cu greu atacurilor garniturii pregătite de Cristian Contescu, iar ca tacâmul să fie complet, în minutul 78, Stoichescu a mai punctat o dată, pentru un neverosimil 0-3.

Așadar putem spune că timişorenii au ştiut să se mobilizeze chiar şi cu mâncare la pachet, uitând de supa caldă de acasă, ori de ciorba transformată de managerul sportiv Rosenblum în pâine cu salam. Ruşinos, foarte ruşinos.

Şi când ne gândim că toţi ”oficialii” clubului de prin birourile din Bulevardul Regele Ferdinand I servesc hrană caldă zilnic şi pe degeaba, adică stînd pe cur şi din banii noştri, la restaurantul clubului, fără nici o ezitare dăm crezare părinţilor acestor juniori, care se gândesc foarte serios la ce vor face cu copiii lor din vara care vine.

Asta din pricina faptului că din capul locului dar şi mai abitir de la o vreme încoace acest ACS Poli Timişoara prea seamănă cu un fel de păcăleală pe banul public. Chiar nu se sesizează nimeni!? Credem şi noi, că doar marii edili sunt zilnic la ars gazul cu dat de sforăitoare declaraţii. Tăia-va-ţi voi supa caldă, fripturiştilor!

Au jucat Gârlea – Artimon, Todorov, Ciobanu, Mureşan – Opriş, Scheau, Popa, Cosovanu – Pleşcan, Stoichescu.

După pauză au mai intrat Ardeleanu, Lihoni şi Vâlceanu.

Acest articol a fost publicat în Exclusiv, Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Fără convocaţi la lot sau suspendaţi, dar şi fără un junior „dispărut” întru a juca în interşcolare pentru LPS Banatul, ACS Poli Timişoara dă 3 în Gorj

 1. viorel sava spune:

  BĂTAIA DE JOC A LUI ROSENBLUM NU ȘTIM CÂT O S-O MAI SUPORTĂM, NOI CA PĂRINȚI.
  OARE D-NII ROBU ȘI BOJIN ȘTIU CE MĂGĂRII FACE JIDANUL?
  CUM ÎȘI PERMITE ACEST NEMERNIC SĂ SE COMPORTE CA UN VECHIL CÂND ESTE VORBA DE COPII?!
  OARE LA COPII LUI LE DĂ DUMINICA HARANĂ RECE?
  DAR EL MÂNÂNCĂ TOT SALAM LA PRÂNZUL DE DUMINICĂ?
  CRED CĂ VA SFÂRȘI CA ȘI CHIVORCHIAN ACEST PAPAGAL NESIMȚIT!

 2. bucataru spune:

  Performante pe stomacul gol nu prea am vazut……decit la ACS.
  O fi lovit criza si in clubul fanion sau nu mai sint bani pentru hrana juniorilor.
  Pai am impresia ca mai bine sa se duca la LPS BANATUL unde se pare ca e mai bine,caci tot din bani publici se descurca si ei,dar se pare ca si chibzuiesc mai bine. Rosemblum o fi srain de cele intimplate sau se face ca ploua.Rusine sai fie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase + 2 =

 


Alte articole legate de acest subiect: