Fără convocaţii la lot, LPS Banatul egalează penaltyul lui Rotariu

LPS Banatul Timişoara n-a suferit şocul despărţirii luni de şapte dintre titularii echipei sale de juniori II, dintre care 6 convocaţi la selecţionata sub 17 ani a României iar Deian Boldor într-o testare la Juventus Torino, remizând marţi după-amiază în jocul din Campionatul Naţional de juniori B, seria a VII-a, 1-1 pe teren propriu cu FC Timişoara, cu Feraru marcator în minutul 45, după ce Dorin Rotariu deschisese scorul din penalty, în minutul 29, pentru tinerii alb-violeţi.

„Sunt mulţumit de prestaţia avută, chiar şi în urma plecării celor şapte jucători din echipă, împotriva unei contracandidate pe care am dominat-o în mare măsură, creându-ne 4-5 clare ocazii de gol. Dar acesta e fotbalul şi ne-am văzut conduşi în urma unei ezitări a portarului nostru, la o minge lungă trimisă de FC Timişoara, pe care n-a întâmpinat-o, faultând ulterior în careu”, a spus Cristi Petcu după remiza 1-1 (0-1).

LPS Banatul îşi menţine avansul de 4 puncte în faţa lui FC Timişoara, care va primi duminică vizita lui CSS Caransebeş, respectiv de 5 puncte în faţa lui Liberty Salonta, cu 5 etape înaintea încheierii stagiunii, având şi un meci în plus de disputat, reprogramat în 4 mai, la Municipal Şcolar Reşiţa. „Consider că deţinem în continuare prima şansă la locul 1”, a spus profesorul Petcu.

Cristi Petcu i-a aliniat pe Petrar – Artimon, Dobrosavlievici, Danciu, Buliga – Feraru, Mihuţa, Călin, Aniţoiu – A. Roth, Grozoni, şi au mai jucat Rareş şi Alexandru Mureşan, Sava şi Iakab, în vreme ce Antonio Foale i-a utilizat la FC Timişoara pe Triţoiu – Abu Abud, Bocşan, Todorov, Altmayer – Rogojinaru, Lazăr, Opriş, Popescu – Pleşcan, Rotariu, pentru juniorii B polişti mai evoluând Florea, Tăbăcaru, Radosav şi Leonte.

Viaţa de şlefuitor de talente în fotbalul juvenil are ritm, Petcu conducând mâine selecţionata Timişului cu tineri născuţi în 1996 într-un joc de verificare revanşă cu omologii arădeni, pe arena CSS Gloria, de la ora 14. „Am efectuat câteva acţiuni de selecţie, fiind în stadiul de formare a acestei selecţionate, în perspectiva viitorului sezon. Conlucrez cu Nova Draghici, de la Centrul de Copii şi Juniori polist, iar majoritatea juniorilor provin de la LPS Banatul şi Poli, plus de la FC Marcel Baban Jimbolia, posibil de la Electrica”, a explicat Petcu. În primul joc, disputat la Timişoara, arădenii s-au impus cu 1-0.

În primul joc al cuplajului juvenil de marţi după-amiază, FC Timişoara s-a impus cu 2-1 (0-0) în faţa lui LPS Banatul, în jocul juniorilor A, cei mari, polistul Iovan egalând în minutul 80 şi tot el fiind autorul moral al golului victoriei, în minutul 89, cu un şut deviat în propria poartă de elevii profesorului Sorin Badea, care deschiseseră scorul în minutul 70.

Robert Fruşa, a cărui echipă are trei puncte avans în fruntea ierarhiei în faţa contracandidatei FC Politehnica 2002, cu care remiza alb duminică, i-a aliniat pe Ostafie – Cobzariu, Iovan, Voiculescu, Toma – Nicoară, Stancu, Aldea, Pană – Ardeleanu, Velici, utilizându-i pe parcurs şi pe Homan, Leica, Todor şi Szalkai. Ambilor atacanţi, Velici şi Ardeleanu, le-au fost corect invalidate goluri pe motiv de ofsaid.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru − = 1

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: