Fără schimbări, roșu-galbenii revin din nou de la 2-0: CSM Reșița – Ripensia 2-2 (0-0)

Ripensia Timișoara a remizat astăzi după prânz la Reșița în ultimul joc amical din pregătirile de iarnă, la reîntâlnirea cu vecina de clasament din Liga 2 de care era învinsă săptămâna trecută pe malurile Begăi, roșu-galbenii recuperând din nou un deficit de două goluri, precum ieri cu bihorenii: 2-2 (0-0) la CSM. 

Apelând la alți jucători decât cei aliniați cu 24 de ore înainte împotriva orădenilor, timișorenii au revenit și astăzi din urmă prin a anihila de la mijlocul reprizei a II-a un handicap de două goluri, diferență generată de cărășeni în primul sfert de oră după pauză, fără însă ca Ripensia să înscrie și golul victoriei, așa cum se întâmpla ieri, 3-2 de la 1-2 la pauză cu ACS CAO 1910. 

Dacă Ripensia n-a efectuat astăzi nici o înlocuire pe parcursul partidei de pe gazonul sintetic al complexului ”Mircea Chivu” din Valea Domanului, în schimb Alin Minteuan a apelat la două schimbări la pauză, Acka și Nini lăsându-le locul lui Szijj și Dulca, respectiv la multe altele din minutul 70.

Imediat după pauză, gazda CSM Reșița avea să deschidă scorul dintr-un penalty transformat de Laurenţiu Buș: 1-0 în minutul 46. 

Cărășenii au mărit scorul la 2-0 în minutul 56 prin Mario Dulca, acesta marcând cu un șut superb de la 25 metri. Dar ripensiștii au redus din handicap peste aproape 10 minute, când Nenad Lalić a punctat cu capul din apropiere, după o lovitură liberă executată de Neagu, 2-1 în minutul 65.

CSM a schimbat aproape întreaga garnitură iar Nemaja Soković a punctat și el pentru Ripensia, 2-2 cu un șut din 12 metri în minutul 75. 

Într-un alt meci amical jucat astăzi, de la ora 11, CS Mioveni – Rapid Bucureşti 1-2 (0-1), marcatori fiind Bălan (min. 67) respectiv Blănaru (min. 34) şi Hlistei (min. 51). Rapidiștii vor primi duminica viitoare vizita Ripensiei, la reluarea turului în Liga 2 – programul etapei a 16-a și clasamentul fără AFC Turris-Oltul, retrasă, pe coloana datelor tehnice a secțiunii Fotbal.

*

CSM Reşiţa: Cobrea – Dudea, Sălcianu, Acka, Breşneni – Sima, Chera, Boboc – Nini, Buş – Asaftei.

Antrenor Alin Minteuan.

Rezerve la start: Zimmermann, Rimovecz, Szijj, Dumitraş, Ilie, Dulca, Dat, Brânzan, Danci, Negru, Matiş, Veca.

Ripensia: Dobre – Andrei, Țieranu, Lalic, Fridrich – Stoi, Călin, Neagu – Vasluian, Sokovic, – Piftor.

Antrenor Cosmin Petruescu.

Timișorenii treceau ieri de echipa din Liga 3 în formula Miklos (min. 46, Velcea) – Marić (min. 67, Pătru), Bain (min. 67, Sturzu), Rogac, Gladun, Valeriu Macrițchii, Coulibaly, Ene, Popovici, Golda, Tudorache.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − sase =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: