FC Băban Marcel Jimbolia – Arsenal Flacăra Făget 4-0

La a noua încercare și după două apariții în care n-a marcat, codașa FC Băban Marcel Jimbolia a spart gheața în Divizia D Timiș, încheind în premieră un joc din noul sezon fără a primi gol și obținând mai multe puncte decât strânsese până acum: 4-0 (3-0) cu Arsenal Flacăra Făget.

Oaspeții în schimb au înregistrat al șaselea eșec stagional, cu ocazia meciului uvertură al rundei a IX-a, disputat de la ora 17 la Jimbolia, unde au cedat după două succese la rând.

Gazdele s-au impus în alcătuirea Radu – Ștefănescu, Sicoe, Beloescu (82, Ciclovan), Doda, Bătrânu, Stan (69, Buzdugan), Hîrdău, Băban, Oprea, Macovei (86, Achim).

Pe bancă: Ciubotariu – Palade, Iosimovici.

Antrenorul Ilie Rotariu a spus la final: ”O victorie clară! Am dominat categoric iar scorul putea fi și mai mare dacă n-am fi ratat foarte multe ocazii. Copiii sunt în creștere și sperăm că rezultatele vor veni. Avem mulți tineri care doresc să se afirme și acesta e un lucru bun.”

De cealaltă parte, antrenorul-jucător Brazovan a evoluat mai bine de trei pătrimi din meci, însă făgețenii au luat încet-încet apă la bord: Sîrbu – Magheț, Neagu, Papuc (65, Stănilă), Benescu, Țofei (46, Pamfiloiu), Brazovan (73, Ursulescu), Mihali, Apostol, Nastor (52, Gruescu), Pleșca.

Pe bancă: Manzur / -.

Octavian Sicoe a deschis scorul pentru amfitrioni, în minutul 14, fiind urmat pe lista marcatorilor de Dionisie Hîrdău, în minutul 15, Alexandru Neagu, în minutul 24, cu un autogol, și Denis Băban, în minutul 72.

Bogdan Bătrânu, de la gazde, a fost eliminat în minutul 50, pentru două cartonașe galbene, arbitri fiind Alexandru Manea – Bogdan Otiman și Ciprian Pandia. Observatori: Cornel Avram și Alexandru Onaca.

Restul etapei se joacă sâmbătă de la orele 11 și 17 și duminică, de la 11.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − = patru

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: