FC Bazoș – Vulturii Lugoj 1-4 (1-0): Râmneanțu, răsturnare de scor

În ciuda vremii total nefavorabile fotbalului, un gazon impecabil a găzduit astăzi de la ora 12 întâiul meci de pregătire al iernii pentru amfitrionii de la FC Bazoș, reuniți sâmbăta trecută sub bagheta lui Sorin Tomoș, și vizitatorii de la CS Vulturii 2009 Lugoj, care au salutat organizarea ireproșabilă a jocului: ”Ne-au servit și cu ceai și țin să le mulțumesc pe această cale pentru organizarea desăvârșită”.

* foto pagina I: www.fcbazos.com

Antrenorul Cosmin Petruescu a știut așadar de ce merită să-și ducă ”Vulturii” divizionari C, pentru primul amical al iernii, tocmai la Bazoș, unde obișnuia să demareze seria partidelor de verificare și pe vremea când era la timona alb-verzilor din Recaș, sperând ca prima testare să indice un retur de bun augur.

Gazdă a fost ocupanta locului trei în Seria a III-a a Campionatului Județean Timiș, de fapt unica grupare care a dispus în tur de formația secundă a Vulturilor Lugoj, cu 1-0, de care este devansată cu 3 puncte, ”satelitul” clubului divizionar C având 40 din 15 apariții iar FC Bazoș, cu numai două înfrângeri, 37, ambele pe podium după liderul CS Lorena Giarmata Vii.

Amicalul de la ora 12 s-a încheiat cu rezultatul de 1-4 (1-0), Râmneanțu răsturnând scorul pentru vizitatori, de la care au mai punctat apoi Cut și Pleșcan.

Cosmin Petruescu i-a încercat în prima parte pe Dragostin – Ivașcu, Socaci, Miculescu, Roșie – Semenea, Vânătu, Dobra, Ardelean – Brândușa, Magdaș, iar după pauză garnitura Szombat – Agoston, Loga, Cut, Buligă – Râmneanțu, Mânecan, Oraș, Marta – Pântea, Pleșcan (Gruneanțu).

Câțiva componenți au fost menajați în ideea utilizării celor care s-au alăturat lotului în ultimul timp, astfel că Iordache, Stoichescu, Popa și Olariu n-au jucat pentru lugojeni în partida de la ora 12. Și cavalerii fluierului au fost tot din Lugoj, în brigada Chiorpec – Cimponeriu, Goloșie, cu ultimii doi, divizionari B.

Pentru CS Vulturii 2009 urmează vineri 30 ianuarie, de la ora 12, amicalul cu Metalul Reșița, pe terenul sintetic din Valea Domanului, iar a doua zi, sâmbătă, jocul de la Racovița.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × = noua

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: