FC Botoșani, punct pe i și în iarbă, 4-0, după ce îl punea solitar în august și la vot. Republicăm ”O românească. FRF, LPF și cluburile din Liga 1, mai puțin FC Botoșani, deces moral: orice pentru Dinamo”

Suflarea fotbalului românesc a ajuns deja de câteva sezoane, iar în ediția în curs cu atât mai mult, doar că nu conștientizează, la vorbele repetate peste ani în aceste pagini în sensul că Dinamo trebuia desființată postdecembrist odată cu Victoria sau FC Olt, însă experții, analiștii și specialiștii se tot screm s-o țină pe aparate pomenind-o zilnic la nesfârșit în sterile vorbării de nimic, nimic despre nimic, un uriaș zero lipindu-se și acesta înghețat într-o seară de duminică de bucureștenii învinși cu 4-0 de gazda în roșu FC Botoșani. Care a procedat pe teren precum proceda în august 2020 la urne, și reamintim prin a spicui din consemnarea publicată la vremea aceea și republicată mai jos, ”S-a împotrivit la vot mizeriei doar FC Botoșani, o altă imagine fidelă a ordinarei porcării românești: un cinstit la 13 nenorociți”, procedură sub forma readucerii majorității în simțiri și cu picioarele pe pământ. Dar Dinamo în Liga 1 este totuși o oglindă fidelă a României în 2021, așa încât a nu fi spartă, pentru a ne uita lung în ea. Avem ce vedea, toată deșertăciunea, toată infinita minciună, ipocrizie și fandosită figurație a mimării unei veritabile existențe demne de a nu face doar umbră pământului. Pe Dâmbovița apele sunt însă mult, mult, mult prea murdare și împuțite, iremediabil compromise, ”sistemul” fiind totuși întreținut cu orice preț ca scop în sine. O nație conformistă formelor fără fond.

Odată la Timișoara, oaspeți în roșu: Poli-Dinamo-2-1

Nu demult la Timișoara, oaspeți în roșu: Poli – Dinamo 2-1

Timișoreanul Denis Hăruț a conturat în minutul 64 rezultatul final, FC Botoșani – Dinamo 4-0 (3-0), în penultimul meci al etapei a XVIII-a în Liga 1, rundă care se va încheia luni de la ora 20:30 cu întâlnirea Hermannstadt – CFR Cluj. Rezultatele din weekend și programul viitor, pe coloana clasamentelor secțiunii Fotbal.

Câteva republicări cu ”problema Dinamo” în prim-plan, fără întrebarea ”Ce mai caută Dinamo în Liga 1?” Căci răspunsul e evident. N-ar mai fi România ceea ce e de fapt – fără a putea scăpa de sine, dacă Dinamo nu s-ar învârti încă în acest frumos joc schilodit de profesionistele eminențe cenușii ce-l populează prin multe birouri și săli de ședințe. 

Din 6 august 2020…

O românească. FRF, LPF și cluburile din Liga 1, mai puțin FC Botoșani, deces moral: orice pentru Dinamo

Din 16 august 2020.

Dinamo pe locul 8 la secțiunea Fußball Rumänien pe ARD1 Text!?! Poate după sezonul regular… De ce oare o asemenea dezinformare până și în mass-media germană!?

Din 22 noiembrie 2020.

Dar de ce te-ai dus iar la Dinamo, Guriță?

Din 24 februarie 2018.

Dinamo ia mai târziu vacanță. Cu 4 etape

Din 6 noiembrie 2016.

Spurcarea Timișoarei și garda lui Dinamo

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− sapte = 2

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: