FC Jebel, întărită şi victorioasă în primul amical: 2-0 cu Timişul Şag II

Returul pare a suferi amînări dar formaţiile din „fotbalul mic” nu mai hibernează ci, din contră, în cazul unora, îşi anunţă intenţiile dintre cele mai ambiţioase. FC Jebel spre exemplu, clasată pe locul 4 la finele turului în seria secundă a ligii a cincea timişene, Campionatul Judeţean, are gînduri măreţe pentru retur, managerul Iulian Olaru conturînd un lot substanţial întărit pentru acest nivel.

Astfel, Daniel Seculin, ex-antrenor secund şi organizator de competiţii la FC Deta, şi Marius Lazăr sunt noii antrenori ai echipei, consolidată cu cîteva transferuri reuşite în această iarnă, în care s-a izbutit şi clasarea pe locul 3 în „Cupa de Iarnă” a ligii a cincea, derulată în sala „Constantin Jude”.

FC Jebel a demarat pregătirile încă din luna ianuarie, cu antrenamente săptămînale în sala de sport din localitate, din 14 februarie trecîndu-se la acumulări în aer liber, cu specific fizic, pe terenul din Voiteg, unde suprafaţa de joc a fost deszăpezită, cu sprijinul edililor locali, primarul Tudor Marinescu şi Teodor Ciuclea, viceprimar. În lot sunt cuprinşi jucători din Jebel şi Voiteg dar şi timişoreni, şi anume LAZĂR FLORIN, BĂLĂŞOIU IONUŢ (portari) – BELETESCU COSMIN, LAZĂR MARIUS, BURUIANĂ CONSTANTIN, BURUIANĂ CLAUDIU, MACOVEI COSTINEL, SECULIN CRISTIAN (ex- FC Deta), CHELEA FLORIN, BRÂNDAŞ DANIEL, SUCIU NARCIS (ex- Timişul Şag),VINCA CĂTĂLIN, PECA MARIUS, SUCIU CRINU, POP DANIEL, SABĂU GHEORGHE, NOJE CRISTIAN (ex- FC Deta), RUSU CORNEL, GALEA.

FC Jebel speră în reuşita altor două-trei achiziţii, după ce sîmbătă a disputat şi primul joc amical din 2012, cu Timişul Şag II, de care a dispus prin golurile lui Constantin Buruiană şi Sabău. Marţi, un al doilea meci, tot la Voiteg, cu Spartak Gottlob, iar sîmbătă probabil cu Muncitorul Reşiţa.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − = trei

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: