FC Marcel Baban Jimbolia aliniază cel mai tînăr 11 al său de cînd mizează pe juniori în Divizia D Timiș

FC Marcel Baban Jimbolia, care excelează în a marșa pe juniori, s-a autodepășit în această seară ca medie scăzută de vîrstă, antrenorul Octavian Popescu profitînd de vizita codașilor de la AS FC Deta pentru a apela la cîte 3 juniori din generațiile 1996 și ´97 și 2 chiar de 98 în primul unsprezece, în partida din etapa a 29-a a Diviziei D Timiș. ”A fost cel mai tînăr 11 pe care l-am aliniat vreodată în D. Dar vreau mai multă maturitate, chiar dacă este vorba despre juniori la început de drum”, a specificat Popescu.

Jimbolia și-a consolidat locul 8, la 6 puncte în urma ocupantei locului 7, ACS Dumbrăvița.

FC Marcel Băban Jimbolia – AS FC Deta a fost 5-1 (4-0), prin Achim, în minutul 18, Moldovan (31, 40), Mitru (41) și Niță, în minutul 46, din lovitură liberă, respectiv Băloescu.

Despre un joc dominat circa 70 de minute, Popescu a mai spus că ”este un scor la care pare că totul a decurs normal și lumea este mulțumită dar nu sunt prea mulțumit, fotbalistic vorbind fiind un pas înapoi față de Gottlob, la ceea ce ne dorim noi aici. A fost o stare de relaxare și exagerare în joc, tot timpul cu mișcări în plus, în dorința de a se evidenția, dar uneori asemenea driblinguri inutile te evidențiază într-un mod negativ”.

FC Marcel Băban: Ciubotariu – Ciclovean (înlocuit), Doda, Bătrînu, Andrei Popescu – Stan (înlocuit), Țoțu (înlocuit), Achim, Mitru (înlocuit) – Băban, Moldovan. Au mai intrat Ardelean, Neagu, Leonte și Niță. Pe bancă: portarul Radu.

Aceasta a fost a opta victorie a Jimboliei din ultimele 10 jocuri, toate fără eșec, pe cînd Deta rămîne cu un unic punct în retur, un 0-0.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 2 = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: