FC Viitorul Mihai Georgescu – ACS Poli 3-0 (0-0) în Liga Elitelor U17

Juniorii de 2001 și 2002 ai prim-divizionarei ACS Poli au primit goluri după pauză astăzi după-amiază pe terenul sintetic din Parcul Iuliu Hațeganu din Cluj, unde gazda mai bine clasată FC Viitorul Mihai Georgescu s-a desprins la 3-0 în disputa din antepenultima rundă a turului în Seria de Vest a Ligii Elitelor U17.

ACS Poli, care aborda de pe penultimul loc deplasarea din etapa a VII-a, a menținut echilibrul jocului într-o primă repriză în care la 0-0 a și ratat prin Toboșaru o bună oportunitate singur cu portarul, însă a primit un prim gol din lovitură de la 11 metri, în primul sfert de oră al părții secunde, când s-a considerat că Buga a faultat în suprafața de pedeapsă.

Clujenii, depășiți etapa trecută cu 4-0 la UTA, au marcat apoi din două acțiuni, mărind astfel la trei cifra succeselor pe teren propriu, pe lângă un 5-1 cu ASA Târgu Mureș și 3-1 cu piteștenii de la Star Sport. Iar FC Viitorul Mihai Georgescu este implicată și în optimile de finală ale Cupei României la U17, acasă cu concitadina ACS Ardealul, pe 29 noiembrie, după ce în 16-imi trecea cu 4-1 pe teren propriu de ACS FC Kiss 2015.

Juniorii B timișoreni au pierdut în schimb pentru a treia oară la zero în deplasare, după 3-0 pentru UTA și 1-0 pentru Centrul Național Mureș, rămânând fără succes din runda inaugurală, când dispuneau acasă cu 2-1 de FC Star Sport.

Alin Paleacu a apelat astăzi în înfrângerea cu 3-0 (0-0) la Mosoarcă – Buga, David, Bain, Țârțău – Chiriac Românu – Kecses, Grosu (35, Codrea), Toboșaru, Dobrincu, în repriza a II-a mai jucând și celelalte rezerve, Daminescu, Periat, Badaod și Foca.

Etapa viitoare, ACS Poli U17 va juca pentru ultima oară acasă în tur, cu ASA, sâmbătă, urmând ca runda finală a primei jumătăți a sezonului regular să se dispute pe 10 martie 2018, în deplasare la CSȘ Drobeta. Juniorii mari de la ACS Poli joacă mâine, duminică de la ora 12, în deplasare la CSȘ 2 Baia Mare, în runda a VII-a din Seria de Vest în Liga Elitelor U19.

A arbitrat Șerban Peneghi (Carei), asistat de sătmărenii Kopriva Tamas și Kopriva Zsolt.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua × = 27

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: