Filimon, ”dublă” contra Ripensiei: 1-2 Fortuna

A trecut deja ceva timp de la ultima apariție a Ripensiei în Liga 2, joia trecută, 1-1 pe ”Dan Păltinișanu” cu nou-promovata din Cluj, iar înaintea deplasării de sâmbătă în Moldova, pentru un alt joc în compania unei nou-promovate, Aerostar Bacău, roșu-galbenii au avut în această după-amiază în program și un meci de verificare, pierdut în apropierea Timișoarei.

Începând de mâine se derulează etapa a XIV-a în eșalonul secund iar în weekend este programată și cea de-a XIII-a rundă în Divizia D Timiș, însă fără liderul nou-promovat Fortuna în cadru, în așteptare la finele acestei săptămâni, pauză de care a profitat pentru a-și măsura forțele în compania unei formații din liga a doua, de care a dispus astăzi într-o partidă amicală, primarul din Măureni, Brian Filimon, semnând victoria echipei sale.

Ripensia Timişoara a fost învinsă de Fortuna Becicherec cu 1-2 (1-1) în meciul amical jucat astăzi de la ora 17:15 pe terenul din localitatea Moşniţa Nouă, abordat de formația de eșalon superior fără jucători cheie în componență. Elevii lui Vasile Luță au deschis scorul spre mijlocul reprizei I, 0-1 în minutul 21, prin Brian Filimon, cu un şut de la 15 metri lateral dreapta, la colţul lung.

Până la pauză, elevii lui Radu Suciu au egalat prin reuşita lui Mihai Hecsko, revenit după o lungă absenţă, dar cu 10 minute înainte de final acelaşi Brian Filimon a marcat golul victoriei, în urma unui corner executat de Negruţ: 1-2.

Următorul meci pentru liderul din liga a patra timișeană, Fortuna Becicherec, este programat în Cupa României, cu Avântul Periam, pe 30 octombrie de la ora 15:30, pe teren propriu, tot acasă jucând apoi fruntașii și în campionat, cu ACS Carani.

Ripensia în schimb va juca deja sâmbătă la ora 11, pe terenul unei nou-promovate băcăuane aflate pe loc de retrogradare, cu 4 puncte mai puțin și 4 trepte mai jos decât timișorenii. Aerostar a strâns doar două puncte din ultimele 15 posibile, de fapt prin remize tocmai în ultimele două apariții, în urma unor eșecuri la zero, ultimul succes datând din 22 septembrie, 1-0 acasă cu FC Argeș.

Antrenorii celor două echipe au folosit următorii jucători:

Ripensia Timisoara: Dobre (min. 46, Rădulescu) – Ardelean, Monea, Hecsko, Ţiereanu, Lemnaru (min. 46, Ungureanu), Cluci, Stoi, Kawagoe, Zaluschi, Bădăuţă.

Au mai jucat pe parcursul reprizei secunde: Rosuş, Dobie, Bura-Coț.

Fortuna Becicherec: Culda – Vîrşog, Oneţ, Fridrich, Negruţ, Filimon, Zurbagiu, Hodiş, Szalkai, Radu, Anagor.

Au mai jucat: Dan Roman, Păscăleanu, Ieremia, Terek, Briceag şi Ungureanu.

Au arbitrat: Daniel Vărzan – Horaţiu Lotrean şi Alin Botaş.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase − 5 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: