Finish în ”Promoție”. Fortuna Becicherecu Mic, cu >100 de goluri marcate și cel mai mare punctaj, Camaro Fibiș și ASO Deta II, promovate

În weekend s-a încheiat sezonul nu doar în Divizia D Timiș, ci și în Campionatul Județean Timiș de ”Promoţie”, la nivelul ligii a șasea, din care au promovat în ”Județ” grupări din Becicherecu Mic, Fibiș și una orășenească, ”satelit” al Detei…

Capătul de drum în eșalonul șase timişean a programat numai 12 partide din totalul de 16 în runda finală a campionatului, patru meciuri omologându-se cu 3-0 la ”masa verde”, mai precis în Seria a II-a, în favoarea celor din Satchinez şi Maşloc II, întrucât Pişchia şi Ianova 2008 au ieşit mai repede din competiţie, respectiv în Seria a III-a, în care s-au înregistrat două neprezentări, cele ale formațiilor din Stamora Germană şi Jamu Mare, care nu s-au aliniat la start la Pustiniş respectiv Banloc, și cu certitudine se vor alege şi cu o amendă financiară din partea Comisiei de Disciplină.

Se cunosc cele trei echipe care au promovat în liga a V-a, în frunte cu Fortuna Becicherecu Mic, cel mai clar, din Seria I, în care a realizat linia de clasament 20 17 2 1 101-19 53 de puncte. Locul secund în aceeași grupă a întrecerii a fost ocupat de cei din Dudeştii Noi, cu 49 de puncte.

În seria a II-a, Camaro Fibiş a câștigat campionatul încheind pe locul I cu linia de clasament 22 14 4 3 62-25 49 de puncte, urmată pe locul secund de United Bencecul de Sus, cu 43 de puncte.

În fine, în Seria a III-a a triumfat echipa secundă a unui lider și la nivelul superior al Campionatului Județean Timiș, ASO Deta, pe locul 1 cu un total de 44 de puncte, provenit din următoarea linie de clasament: 20 14 2 4 71-41. Pe locul secund, Olimpia Răuţi, cu 40 de puncte.

Cea mai eficace echipă a fost Fortuna Becicherecu Mic, cu peste 100 de goluri marcate în cele 22 de etape.

Rezultatele rundei finale și ierarhiile ediției 2016-2017 în întrecerea de ”Promoție”, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 − = doi

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: