FK Radnički Sutjeska – Timișul Șag 3-1 (1-1)

Liderul Diviziei D Timiș a jucat astăzi un meci amical internațional în deplasare, peste graniță, la vecinii sârbi, CS Timișul Șag cedând pasul cu două goluri primite de la mijlocul reprizei a doua, după ce egala în cursul primei părți.

Prima clasată în liga a IV-a județeană după turul campionatului a disputat două partide de verificare la sfârșitul acestei săptămâni, CS Timișul triumfând ieri la Ciacova cu 1-2 în dauna colegei de eșalon Progresul iar astăzi efectuând o deplasare în Serbia, pentru un joc internațional amical la Sutjeska, în compania localnicei FK Radnički.

Patru săptămâni de pregătiri în pauza competițională de iarnă mai sunt disponibile atât pentru formația din Șag cât și pentru gazdele de astăzi ai timișenilor, și FK Radnički fiind programată a demara returul în campionat tot în cel de-al doilea weekend din martie, pe 10 ale lunii viitoare, acasă cu a opta clasată în întrecere, Mladost Omoljica, de menționat în cazul competiției în care sunt angrenați cei din Sutjeska fiind faptul că ora de start a celor 8 partide ale rundei este uniform aceeași, 13 în luna noiembrie respectiv 14:30 în martie, în două zile din weekend.

FK Radnički a încheiat cele 15 runde ale turului în Vojvođanska Liga Istok pe penultima poziție a ierarhiei, de retrogradare, locul 15, cu bilanțul 3 5 7 17-28 14 puncte, la unul în urma celor de la Radnički Kovin, în vreme ce în frunte sunt Kikinda 1909 și OFK Vršac, fiecare cu câte 33 de puncte. Clubul fondat în Sutjeska în 1946 a avut un parcurs mai bun în ediția anterioară, încheiată pe locul 9, cu 38 de puncte.

De specificat că Vojvođanska Liga Istok reprezintă una dintre cele zece serii zonale cu câte 16 cluburi fiecare de la nivelul diviziei a patra din Serbia, trei dintre cele 10 reprezentând fotbalul din Vojvodina, pe regiuni, de nord, sud și est, cei din Sutjeska evoluând în cea de est.

Bănățenii au ţinut piept alb-roșiilor sârbi în prima repriză, încheiată la egalitate, dar amfitrionii au marcat în poarta lui Burtic ceea ce au fost golurile desprinderii, în minutele 67 şi 73: FK Radnički Sutjeska – CS Timişul 3-1 (1-1).

Golul vizitatorilor din Șag a fost marcat de Bogdan Cosmin în minutul 29, egalând la unu, după ce gazdele au deschis scorul în minutul 16.

CS Timișul Şag a început în Serbia cu Paul Burtic – Ciprian Palade, Marius Demian, Robert Artimon, Narcis Damian, Alin Roşu, Cristian Bobu, Adrian Butura, Bogdan Cosmin, Denis Bud, Petru Râmneanţu.

Antrenorul Iulian Munteanu i-a mai folosit în mitanul secund pe Raţiu, Racoceanu, Ropotă, Beloiescu şi Ciherean.

Liderul din ”D” Timiș va demara în retur în deplasare la secund clasata ACS Dumbrăvița, pe care o devansează cu 3 puncte, mai apoi, în jur de 16 martie, având un meci acasă cu Progresul Gătaia, în etapa a XIX-a. Clasamentul turului, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua × = 81

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: