Flacăra arde în frunte până la 4-0

Flacăra Făget a primit pentru prima dată în acest retur două goluri într-un meci, din partea unei oaspete rămasă în inferioritate numerică din prima repriză, ceea ce a atras remarca antrenorului Adrian Săvoiu: „Astăzi nu am avut un joc foarte reuşit, ci inferior prestaţiilor recente”. Lidera s-a impus cu 4-2 (2-0) în faţa lui FC Poli 2002 Timişoara, după ce a condus la un moment dat cu 4-0, prin reuşitele lui Adrian Boghian şi Sorin Gheju, fiecare cu câte două goluri.

Fără Glava şi Burduhos, indisponibili în ultimele runde şi puţin probabil să fie refăcuţi până la ora deplasării la Jimbolia, miercuri la ora 18, în etapa intermediară, a XXVIII-a a Diviziei D Timiş, Săvoiu a apelat sâmbătă la Iacob (65, Rădulescu) – Gălan, Telescu, Oberşterescu, Ahriţculesei – Crişanov (60, Raţiu), Bungău, Scânteie (80, Ungur), Ilie (46, Popovici) – Boghian, Gheju.

Flacăra câştigase în acest retur cu 3-0, de două ori cu 4-0, cu 5-0 şi de două ori cu 7-0, comparativ acest rezultat fiind într-adevăr mai „subţire”.

Gueye Mansour şi Rebenciuc au redus din handicap spre finele partidei de la Făget, meci care a fost marcat de protestele repetate ale portarului polist Cobliş la adresa asistentului şi a centralului Cătălin Botaş, arbitru care a consemnat în raportul de joc atitudinea nesportivă a echipierului oaspeţilor. Cobliş a fost eliminat pentru două cartonaşe galbene, ambele acordate „corect”, conform şi aprecierii antrenorului polist Ilie Rotariu, pentru repetate proteste îndreptate împotriva arbitrilor încă din primele minute de joc.

Rotariu l-a înlocuit în minutul 15 pe fundaşul Boceanu cu portarul de rezervă Bonda, pentru a prelua locul lui Cobliş între buturi, ulterior introducând în teren juniori născuţi în anul 1995: Cobliş – Rigo, Paşca (Frunzulică), Avramescu, Boceanu (Bonda) – Neamţu (Sturza), Rebenciuc, Căluşaru, Mansour – Silaghi, Nicula (Băleanu).

Cobliş ar putea avea parte de o mai lungă suspendare, nu doar în etapa intermediară de miercuri, la jocul FC Poli 2002 – Timişul Şag.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 × cinci =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: