Flacăra Făget A La Italiana: al cincilea 1-0, 7 goluri, 18 puncte

Foarte rară o asemenea eficienţă, precum cea înregistrată în actuala stagiune de liderul seriei a patra în Divizia C, Flacăra Făget, care s-a desprins astăzi la 4 puncte în fruntea ierarhiei, graţie unui al cincilea 1-0 dintr-un total de 8 jocuri fără înfrîngere, în care, deşi a marcat doar 7 goluri, a adunat 18 puncte.

Echipa pregătită de Sorin Brândescu, pînă la finele anului trecut antrenor secund federal la selecţionata sub 19 ani a României, a cîştigat de fiecare dată cu 1-0, ceea ce s-a întîmplat şi astăzi de la ora 14, într-un al şaselea meci pe teren propriu, din 8 apariţii: 1-0 (1-0) cu Jiul Rovinari, pe arena „Colterm” din Calea Şagului.

Divizionara C timişeana nu s-a arătat aşadar perturbată de pauza de două săptămîni fără jocuri oficiale, după ce vinerea trecută a stat, încercînd acum să-şi păstreze fotoliul de lider, în ultimele 3 dispute din 2012, şi anume sâmbăta viitoare, la CS ACSA Apa Craiova, apoi acasă cu Minerul Jilţ Mătăsari şi finalmente la FC Municipal 2012 Reşiţa.

CS Flacăra Făget rămîne aşadar neînvinsă, ca şi Minerul Motru, pe cînd Jiul Rovinari a suferit o a doua înfrîngere în 9 apariţii, rămînînd astfel la 5 puncte în urmă.

ACS Flacăra Făget – Jiul Rovinari 1-0 a fost decis de acelaşi argentinian Speroni, în minutul 18, cînd a reluat cu piciorul o centrare de pe flancul drept. Sud-americanul a mai avut un gol invalidat în partea secundă a meciului.

Echipa strămutată la Timişoara a disputat un al treilea joc la rînd acasă, după cele cu Vulturii Lugoj, adjudecat cu 1-0, respectiv cu Minerul Motru, prima oaspete a „Coltermului” care marca în dauna Flacărei, într-un 1-1.

Sorin Brândescu a apelat la Burtic – Birău, Ştefanovici, Gălan, Toma – Briciu, Veron (61, Dobre), Fuchs, Cărpinişan (55, Szalkai) – Silaghi (70, Abiodun), Speroni (90, Tuculea). Pe bancă: Rădulescu – Semenea, Pleşcan.

„Meritam să cîştigăm chiar şi mai clar. Prima repriză am dominat şi ne-am creat alte 3 mari ocazii de a marca dar în partea a doua am jucat mai modest, am cedat nejustificat zona centrală a terenului dar chiar şi pe fondul unui joc un pic mai bun al adversarului tot noi am trecut mai aproape de majorarea avantajului. Am avut şi un gol anulat precum şi două ocazii să ne desprindem, pe cînd oaspeţii ne-au periclitat doar din cîteva cornere”, ne-a spus profesorul Sorin Brândescu la final.

Rezultatele liderului: 0-0 cu Millenium Giarmata (acasă), 1-0 cu Pandurii II (a), 1-0 la Caransebeş, cu Autocatania, 1-0 cu CS Vladimirescu (a), 1-1 la Reşiţa, cu Muncitorul, 1-0 cu Vulturii Lugoj (a), 1-1 cu Minerul Motru (a) şi 1-0 cu Jiul Rovinari.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Flacăra Făget A La Italiana: al cincilea 1-0, 7 goluri, 18 puncte

  1. flacara spune:

    Nici un cuvant despre fundasi…… (2 goluri primite)

  2. spartanul lugojean spune:

    Daca promoveaza echipa isi schimba numele?Cred ca Fagetul e singura formatie din tara care are 2echipe in campionate municipale diferite: una in campionatul municipal Lugoj si alta in campionatul municipal Timisoara!

  3. Dumitrescu Claudiu spune:

    SPARTANULE,i.m sorry pt tine tata,dar tu esti in urma rau de tot cu toate stirile : orasul Faget are 3 echipe de fotbal nu doua cum habar nu ai tu : Flacara 2 Faget in campionatul „promotie” (municipal,seria a 2-a),Flacara Arsenal Faget (rezultat din fuzionarea echipelor A.S.Margina cu Arsenal Bucovat) in liga a 4-a (div.D) si Flacara Faget in liga a 3-a (div.C) care joaca meciurile de „acasa” in Timisoara pe stadionul din Calea Sagului….Si inainte de a mai scrie aberatii prostesti,doar asa ca sa te bagi de-a puleaua singur in seama,pe un site serios de specialitate cum este cel de fatza,iti dau un sfat prietenesc : daca nu esti in stare sa citesti ziarele care apar zilnic la chioscurile de vanzare a presei atunci fa un mic efort si citeste cu maxima atentie,asa pt informarea ta corecta, zecile de publicatii on-line (sau macar o parte din ele) care apar permanent pe site-ul Ziare.com si cu siguranta vei constata ca in absolut toate judetele tarii este la moda acuma ca multe localitati sa fie reprezentate de cel putin cate 2 echipe de fotbal din 2 esaloane diferite…Daca FLACARA din div.C promoveaza sau nu,asta nu e problema ta,pt ca palmaresul si culorile echipei din orasul nostru vor ramane la club (nu se va intampla niciodata si la noi „cazul Zambon” ca si la Poli.TM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − 1 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: