Flacăra Făget contrează Pandurii II, învinsă a treia oară cu 1-0

Flacăra Făget, divizionara C mutată din această vară pe „Colterm” din Calea Şagului, a făcut un pas în faţă comparativ cu etapa inaugurală, de această dată dispunînd cu 1-0 de Pandurii II Târgu Jiu, graţie unui contraatac în 3 finalizat de Briciu nu mult după pauză în duelul de vineri de la ora 17, în runda a treia, după un 1-1 cu Millenium Giarmata, acum două săptămîni, pe acelaşi gazon.

Timişenii au marcat în urma unui corner al gorjenilor, contraatacul declanşat în 3 jucători fiind finalizat de Raul Briciu, excelent servit în careul advers, cu o pasă foarte bine adresată de Fuchs, prin spatele fundaşilor: ACS Flacăra Făget – Pandurii II Târgu Jiu 1-0: Raul Briciu (54).

„Ne-am îmbunătăţit mult jocul, faţă de prima etapă. Am jucat mai bine pe atac şi am fi putut cîştiga la o diferenţă mai mare. Ne-am creat mai multe ocazii dar la fel de adevărat este că după 1-0 n-am avut maturitatea necesară şi ne-am speriat puţin, am lăsat adversarul să vină peste noi şi am trăit periculos. Totuşi, pe fondul dominării lor am mai avut două uriaşe ocazii pe contraatac, cu care ne-am fi putut mări diferenţa pe final”, ne-a spus antrenorul Sorin Brândescu după succesul cu 1-0.

Ca o noutate, atacantul Andronic, care promova cu ACS Recaş şi era pînă la un anumit punct în pregătiri cu divizionara B ACS Poli, a fost legitimat la gruparea din Calea Şagului, evoluînd pînă spre finalul jocului, în parteneriat ofensiv cu Szalkai, avansat şi care a preluat locul lui Damian, indisponibil, operat fiind de apendicită. „Szalkai s-a descurcat bine în atac dar a avut şi sarcini defensive şi mai are de progresat”, a explicat Brândescu, care n-a beneficiat de aportul lui Veron, încă nelegitimat, respectiv Tuculea, accidentat.

„O pauză competiţională de două săptămîni, doar după o etapă, te poate deregla, dar am avut şansa şi privilegiul de a juca un meci amical la prim-divizionara din Turnu Severin, şi chiar a fost un meci util, deşi nu oficial. Gazdele ne-au creat probleme şi astfel am mai putut regla şi noi din problemele avute. Mai avem mult de muncit dar suntem pe un drum ascendent”, a mai spus Brândescu, adăugînd despre oaspeţii învinşi, care pierdeau cu 0-1 şi la Muncitorul Reşiţa respectiv cu Vulturii 2009 Lugoj, chiar pe teren propriu, că alcătuiesc o „echipă bună, preocupată de fotbal, de posesie şi circulaţia mingii, şi cu componenţi experimentaţi dar şi cu tineri talentaţi”.

Ciobai, un jucător născut în anul 1991, ultima dată la Dinamo II, a luat loc în premieră pe banca timişenilor, care s-au impus în alcătuirea Burtic – Birău, Ştefanovici, Gălan – cpt., Toma – Speroni, Fuchs (61, Perju-Silaghi), Briciu (86, Scînteie), Abiodun – Andronic (77, Ardelean), Szalkai (74, Cărpinişan). Pe bancă: Ostafie – Ciobai, Semenea.

Flacăra a efectuat un antrenament şi sîmbătă, în dimineaţa ulterioară victoriei, urmînd a reintra de luni în ciclul de pregătire pentru deplasarea la Caransebeş, din runda a patra.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Flacăra Făget contrează Pandurii II, învinsă a treia oară cu 1-0

  1. Grecu spune:

    de ce nu se vede poza atasata acestui articol?
    multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 × = noua

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: