Flacăra Făget, cu Daminuţă într-un trio defensiv, pierde cu două ligi mai jos: 2-1 Progresul Racoviţa

Totala debandadă hibernală a hibridului Flacăra Făget, divizionara C din Calea Şagului, a fost expusă clar duminică după-amiază, cu ocazia abia primului joc de verificare al echipei preluate de Costel Ionilă, care s-a văzut învinsă de liderul Seriei a III-a a Campionatului Judeţean Timiş, Progresul Racoviţa, cu 2-1 (0-1). Mai jos, numeroase alte rezultate din jocuri amicale…

La asemenea degringoladă organizatorică, prelungită pînă aproape de startul ce bate vineri la uşă în Seria 4 din liga a treia, la Giarmata, nici n-a fost de mirare că gruparea de liga a cincea a întors rezultatul după pauză.

Progresul Racoviţa, în alcătuirea Sfetescu – Mărcuţ, Puiu, Ion, Ignat, Marta, Cristian Ignea, Filip, Şerbănoiu, Stiopu, Nanu, şi la care au mai jucat antrenorul Arpad Laczko şi Horea Onae, a punctat în ultima treime a amicalului, prin Claudiu Şerbănoiu în minutul 60, iar prin Florin Nanu, frate al secund-divizionarului de la ACS Poli, în minutul 75.

Flacăra Făget, aliniindu-i în poartă pe Ostafie iar în defensivă pe Ştefanovici, Daminuţă şi Ţuculea, de la mijloc în sus evoluînd alături de Briciu, Scînteie, Speroni şi Silaghi-Perju şi 3 mai tineri jucători cooptaţi la antrenamente în ultima săptămînă, a deschis iniţial scorul în minutul 15, prin Dan Silaghi-Perju, cu un vole de la 16 metri.

Divizionara C s-a prezentat la primul său meci amical precompetiţional cu numai 14 jucători.

Alte rezultate în jocuri amicale…

Inter Foeni – Partizan Diniaş 3-2, AS Grabaţi – FC Bazoş 3-3, Chevereşu Mare – Solventul 3-2, Corneşti – Glentoran Carani 1-1, AS Vinga – FC Carani 5-2, Liebling – FC Jebel 1-0, AS Grabaţi – Semlac 5-3, Avântul Chizătău – Progresul Racoviţa 1-2, Meget Remetea Mare – Solventul 6-4, Gătaia – Văliug 4-0, FC Jebel – Liebling 4-1, Valcani – Beba Veche 4-2, Variaş – Sânpetru Mare 2-2, Avântul Chizătău – Unirea Giroc 3-5.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Flacăra Făget, cu Daminuţă într-un trio defensiv, pierde cu două ligi mai jos: 2-1 Progresul Racoviţa

 1. Alin spune:

  Cateva greseli de corectat:
  Chizatau-Racovita 2-2 pe pagina de facebook a celor din Racovita
  AS Grabati se scrie corect Unirea GRABAT
  La Racovita joaca SCHIOPU (ex AC RECAS) si nu Stiopu

 2. Flacara spune:

  Fraierilor de la sporttim : Flacara a batut pe Spartac Gottlob SI A FACUT EGAL IN PRIMA ETAPA CU GALACTICII(in opinia Dv.) de la Gearmata. Nu mai scrieti nimic ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − 5 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: