Flacăra, înălțată rapid la începutul fiecărei reprize, 2-1 între locurile 1 și 2. FOTO: Flacăra Parța – Rapid Săcălaz 2-1 (1-1). Derby cu >200 de spectatori

Flacăra s-a înălțat duminică după-amiază mai iute decât Rapid în fața unei numeroase asistențe pentru Campionatul Judeţean Timiș, iar astfel liderul Seriei a II-a din liga a V-a s-a distanţat la 6 puncte de urmăritoarea sa învinsă: Flacăra Parţa – Rapid Săcălaz 2-1 (1-1).

Punctele au rămas în fief-ul organizatorilor derby-ului din etapa 20 în ”Județ” iar bucuria a fost de partea celor din Parța, grație câte unei reușite în minutele 7 respectiv 6 ale fiecărei reprize, mai bine zis un autogol în cazul unicei dar decisivei modificări de pe tabela de marcaj după pauză. Un duel direct bine pregătit de profesorul Daniel Dragan și absolvit cu succes, aducând mare bucurie în tabăra liderului.

Împărtășită, dat fiind prezenţa foarte numeroasă la acest nivel competițional, a peste 200 de spectatori, care au savurat victoria, la final intrând pe teren și felicitând jucătorii pentru isprava lor. Era un meci, cum se spune, de 6 puncte, în cazul unui triumf al oaspeților ajungându-se la egalitate de puncte în vârful ierarhiei, cu 10 etape rămase de disputat.

Daniel Alexin a marcat deja în minutul 7, 1-0 pentru gazda CS Flacăra, la o centrare perfectă în careu de pe flancul drept a lui Gigi Pais. Golul egalizator a survenit la ieşirea neinspirată a portarului celor din Parța, taxată din tabăra vișiniilor de Lucian Marc: 1-1 la pauză.

La reluarea jocului, localnicii au preluat din nou conducerea la fel de rapid, în urma unui autogol marcat de Ştefan Todaşcă în minutul 51. În minutul 69, oaspeţii de la AS FC Rapid Săcălaz au solicitat un penalty însă arbitrul a lăsat jocul să continue iar Rupa s-a ales pentru proteste în urma fazei implicându-i pe Pană și Păstărnac cu un cartonaş galben.

Galben-negrii puteau să se distanţeze dar transversala s-a opus la lovitura de cap a lui Andruică.

*

CS Flacăra Parţa: Ionescu – Pană, Milovan, Andruşca, Nicolaescu, Bar, Mogoş, Alexin, Pais, Sabău (min. 89, Mladenov), Andruică (min. 83, Aioanei).

Antrenor: Daniel Drăgan.

Pe bancă: Bolea, Voicu, Diaconeasa, Mitrescu.

AS FC Rapid Săcălaz: Jicu – Pană, Todaşcă, Kovacs, Vulpescu (min. 72, Bokor), Ilaş, Lupu, Păstrăvan (min. 46, Smochină), Marc (min. 63, Păstărnac), Trif, Rupa.

Antrenor: Ciprian Bota.

Pe bancă: Belu, Petculescu, Stângaciu.

Au arbitrat: Daniel Neagoe – Alexandru Filip şi Horraţiu Lotreanu. Observator de arbitri Zaharie Ciev iar delegat de joc Gheorghe Medişanu.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − unu =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: