Flacăra Parţa – CSC Dudeştii Noi 0-4 (0-1)

Mai rar, dar pentru a treia etapă la rând s-au consemnat 5 victorii ale gazdelor și 3 ale oaspeților, patru din totalul celor 14 runde din tur având de fapt același bilanț. Și a fost totodată a treia cea mai prolifică etapă ca număr de goluri marcate, 39, dintre care 25 în dreptul amfitrionilor. Cu încă un succes pentru vizitatori dar și 4 goluri în contul lor au contribuit unii nou-promovați, pe terenul altor nou-promovați: Flacăra Parţa – CSC Dudeştii Noi 0-4 (0-1).

Ultimul joc al etapei a XIV-a din liga a patra timișeană s-a jucat de la ora 14 la Parţa, unde echipa din localitate, care nu poate să ţină cadenţa în acest eşalon, a suferit o nouă înfrângere la scor, de astă dată în faţa unei colege nou-promovate.

Fără antrenorul Robert Fruşa, care şi-a dat demisia după ce în etapa trecută a fost trimis în tribună şi a fost suspendat pentru două etape, cei de la Flacăra au cedat la scor în faţa adversarilor din Dudeştii Noi – foto pagina I.

După ce în minutul 23 oaspeţii au beneficiat de o lovitură de la 11 metri, transformată de Mihai Furdea, gazdele au ratat cu un minut înainte de pauză o lovitură de la 11 metri, prin Gheorghe Sabău, care a şutat pe lângă poartă… 0-1.

La reluare, arbitrul Cătălin Botaş l-a eliminat pe Daniel Nicolescu pentru două cartonaşe galbene, în minutul 55. Iar apoi au curs golurile marcate de oaspeţi, prin Mihai Florea în minutul 62 şi Sebastian Lobonea (min. 63).

În minutul 65, un alt jucător de la localnici a fost eliminat pentru un fault din postură de ultim apărător, ”roşu direct” pentru Irinel Pană.

După care vizitatorii au marcat ultimul gol în minutul 75, prin reuşita lui Alin Berceanu. Este al patrulea triumf consecutiv al nou-promovatei, depășind seria de succes din rundele 5-7.

Iar cu această nouă victorie trupa lui Vali Miculescu a urcat pe locul patru, la egalitate de puncte cu fostul lider ACS Carani, care este pe locul trei, tot cu 27. Flacăra în schimb a rămas cu 3 remize din ultimele 11 apariții fără succes.

Rezultatele etapei, clasamentul la zi și programul rundei viitoare, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ trei = 4

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: