Flacăra pierde în vale dar rezistă: „Bine că a învins Recaş!”

Flacăra Făget a supravieţuit la mustaţă în Liga 3 deşi a cedat vineri în deplasare după ce prelua conducerea, clasîndu-se pe locul 13 graţie victoriei campioanei ACS Recaş la Arad, 3-0 cu Gloria CTP, şi a primului loc ocupat într-un clasament în trei al grupărilor cu 29 de puncte, în care a devansat-o cu un punct pe Mama Mia Becicherecu Mic, o altă formaţie din Timiş, învingătoare cu 2-1 la retrogradata Gloria Reşiţa, prin golurile lui Telescu, din 11 metri, în primul sfert de oră, respectiv Dragodan, tot în prima parte, după ce cărăşenii deschideau rapid scorul: „Am retrogradat la un gol, Făget ne-a învins cu 1-0, noi cu 2-1”, a oftat la final Sorin Bălu, antrenor la Mama Mia, ocupantă a locului 14.

Flacăra a adunat 7 puncte în disputele directe cu Mama Mia şi Gloria CTP, graţie victoriilor acasă, 1-0 respectiv 4-2, şi unei remize pe Mureş, 0-0, în vreme ce cei din Becicherecu Mic au acumulat doar 6 puncte, încheind pe locul 14, tot pe baza unor succese pe teren propriu, cu 2-1 respectiv 3-0.

Speroni, cu o lovitură de cap în urma unui corner, a deschis scorul pentru făgeţeni în cea de-a doua parte a primei reprize, dar Unirea Valea lui Mihai a ripostat prompt pînă la pauza jocului de vineri, din ultima rundă din C5, profitînd de o eroare a fundaşului timişean Călin Toma şi obligîndu-l pe portarul Laurenţiu să faulteze din postura de ultim apărător. Infracţiune în urma căreia Flacăra a rămas în 10 jucători şi cu portarul de rezervă Rădulescu intrînd în locul lui Abiodun, dubla lovitură constînd şi în egalarea reuşită de bihorenii rămaşi în aceeaşi fază tot în 10 oameni, din lovitură liberă.

Fără Marius Baciu în teren, antrenorul fiind accidentat, Flacăra a capitulat pe un contraatac al gazdelor, în cea de-a doua parte a reprizei secunde, dar a supravieţuit retrogradării graţie succesului Recaşului la Arad. „Ca de obicei, am controlat jocul şi ne-am creat ocazii, prin Furdean, Briciu, cu capul, Speroni, în ambele reprize, păcat că nu s-au concretizat. Suntem dezamăgiţi de majoritatea jucătorilor deşi astăzi am reuşit totuşi 70 de minute foarte bune, însă ne-a costat o greşeală individuală comisă de Toma. Singura satisfacţie este că am scăpat, bine că a învins Recaş, şi astfel am încheiat mai bine decît Mama Mia, Gloria Arad şi Gloria Reşiţa”, ne-a spus conducătorul făgeţean Marian Trăiculescu după eşecul cu 2-1 de la Valea lui Mihai.

Flacăra Făget: Laurenţiu – Gălan, Ţuculea, Drăgan – Furdean, Ghindaru (Jichici), Briciu, Toma (Tau) – Zetoun, Speroni, Abiodun (35, Rădulescu). Pe bancă: Pistol.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Flacăra pierde în vale dar rezistă: „Bine că a învins Recaş!”

  1. spartanul lugojean spune:

    FELICITARI RECASULUI PT PROMOVARE si pt SPORTIVITATEA de care a dat dovada!Anul viitor sper ca Fagetul sa nu mai aibe emotiile retrogradarii si de-abia astep derbyurile Flacara-CSM Lugoj care speram din tot sufletul sa PROMOVEZE in liga a3-a si apoi, de ce nu in liga a2-a!

  2. koncsag remus spune:

    felicitari echipei faget si felicitari domnului presedinte pentru efortul depus la ceasta echipa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × 2 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: