Flacăra se înalță din nou, Carani pendulează de la 0-9 la 8-0

Victoriile acasă înregistrate astăzi în liga a IV-a timişeană la finele penultimei etape a turului au completat dominația gazdelor în runda a 16-a din Divizia D, în care s-au înregistrat cele mai multe succese pe teren propriu într-o reuniune din acest sezon de toamnă, 6 triumfuri din 8 posibile. În jumătate dintre etapele turului s-au consemnat câte 5 victorii acasă, dar n-a fost rundă până în acest weekend în care vizitatorii să obțină puncte pe numai două arene.

Fapt posibil după ce în ultimele două jocuri din ”D” de la sfârșitul acestei săptămâni, disputate astăzi de la ora 14, cluburile organizatoare au avut de partea lor bucuria victoriei, la scor în contul lui ACS Carani, revenită pe podium printr-un 8-0 în urma unei săptămâni de pauză, sfetnic bun după copleșitorul 9-0 încasat la fruntașa Fortuna, respectiv la limită în dreptul nou-promovatei din Parţa, Flacăra înălțându-se în clasament peste linia retrogradării grație celui de-al doilea succes consecutiv, respectiv primul pe teren propriu în acest campionat, tocmai cu ocazia apariției finale acasă din tur.

Așadar o etapă cu remiza detenilor vineri la Dudeștii Vechi și victoria Voinței Mașloc sâmbătă la Făget, dar în rest cu 6 succese pe propriul teren, bilanțul golurilor înscrise fiind 25-5, categoric favorabil gazdelor, cu al doilea cel mai prolific total în tur, pe când oaspeții au strâns laolaltă de departe cel mai sumar total din rundele noului campionat.

Un exemplu, în ACS Carani – AS FC Bazoşu Vechi 8-0 (3-0). Scorul rundei a fost realizat de elevii pregătiţi de Cosmin Stan, urcați din nou pe podium, după ce în urmă cu două etape o luau pe coajă cu 9-0, după care au stat. Astăzi, și-au stabilit propriul record stagional. În schimb și al treilea eșec consecutiv la zero pentru cei din Bazoșu Vechi respectiv a cincea înfrângere la rând.

Administrată prin golurile lui Stelian Argatu și Eugen Pistriţu – câte două fiecare, Raul Costescu, Lucian Olaru, Mahrez Mahadi Kayondo şi Adrian Sabău, ultimul debutând în acest eşalon la 15 ani, cu primul său gol. Un alt debut în această etapă în echipa gazdelor a avut şi jucătorul Adrian Precup, şi el tot la o vârstă fragedă, 15 ani.

CS Flacăra Parţa – CS Timişul Şag 2-1 (1-1)

Au marcat: Daniel Nicolaescu (min. 42) şi Răzvan Plopeanu (min. 50), respectiv Flavius Petrişor (min. 44).

Iar cu acest succes elevii lui Dan Drăgan au părăsit locurile de retrogradare, fiind pe linia de plutire înainte de Sfintele Sărbători. După încă un 2-1 în deplasare, un altul și acasă, triumf în premieră pe propriul teren în ”D”. Unica vizitatoare depășită la Parța în tur a fost așadar tocmai CS Timișul, galben-albaștrii din Șag lăsând senzația că au uitat să joace în deplasare, ajunși fiind la cea de-a cincea înfrângere consecutivă.

Și tocmai CS Timișul va inaugura deja miercuri ultima etapă din tur, ocupanta locului 9 urmând a primi la Şag vizita liderului nou-promovat ACS Fortuna Becicherec, într-o întâlnire în devans din runda a XVII-a, de la ora 15, arbitrată de Daniel Neagoe.

Echipa CSC Dudeştii Noi a stat în această etapă. Rezultatele rundei, clasamentul și programul celei finale pe 2018, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ trei = 6

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: