Florentin Petre (Dacia Unirea Brăila), după eșecul la Ripensia, înaintea primirii lui ACS Poli: ”Până la final de an ne chinuim cum putem”

Ripensia a învins-o la începerea returului cu 2-0 (1-0) pe penultima clasată Dacia Unirea Brăila, pe ”Dan Păltinișanu”, prin golurile lui Alexandru Popovici, antrenorul principal Florentin Petre declarându-se mulțumit de prestația tinerei sale echipe pe traseul cu 3 borne în opt zile Constanța – Brăila – Timișoara. Tehnicianul celor de la Dunăre a punctat apoi puțin în linii mari despre situația generală de la ocupanta locului 19 și a anticipat primirea săptămâna viitoare a celor de la ACS Poli…

”Am întâlnit astăzi un adversar foarte bun, cu un antrenor cu performanțe notabile în fotbalul românesc, care nu merita să fie dat la o parte cum s-a întâmplat, dar așa pățim noi, ăștia mai cuminți și liniștiți, să fim puși la asemenea încercări, să ne chinuim. Știam că vom întâlni un adversar de calitate, cu jucători cu experiență, care au jucat în Liga 1, la Liga 2 cu o experiență foarte bună. Ori eu, dacă ați remarcat, pe foaie cred că am avut înscriși 11 under, doi bebeluși de 15-16 ani. Deocamdată, la Brăila problemele sunt destul de neclare, și așteptăm să terminăm sezonul de toamnă, să vedem cum putem continua și dacă va exista susținere din partea autorităților, să aducem cel puțin 10 jucători. Vor pleca mulți, iar copiii noștri trebuie crescuți bine, în jurul unor jucători cu experiență, dar per ansamblu sunt mulțumit de ei, căci au avut 3 meciuri în opt zile iar unii nu pot duce nici două, darmite 3, plus cu o deplasare foarte lungă. Felicit echipa adversă pentru calitatea arătată în joc și sper să se creeze o formație bună căci Timișoara are nevoie de o echipă de Liga 1”, a spus Petre.

Care a adăugat: ”Am căzut de comun acord, mai avem un meci, acasă cu ACS Poli, după care vom trage linie, vom analiza fiecare jucător în parte, iar împreună cu conducerea ne vom hotărî în privința lor. Deocamdată n-avem de nici unele, până la final ne chinuim cum putem, se pare că autoritățile locale, Primăria și Consiliul Județean, vor aloca niște bani pentru următorul an, și așteptăm să vină cât mai repede, pentru a creau un grup cu care să scăpăm de retrogradare. Șansele nu sunt compromise, mai sunt o grămadă de meciuri, avem un nucleu de jucători, dar trebuie să jucăm, însă cel mai important în fotbal e investiția, fără bani nu poți face performanță”.

Sâmbăta viitoare, de la ora 11, în runda a 21-a și ultima din 2018, cea de-a doua a returului, Dacia Unirea – ACS Poli Timișoara, duel la Brăila al ultimelor două clasate: ”Cel mai important meci al campionatului, în care trebuie, suntem obligați săptămâna viitoare să învingem, să-i capacitez și la nivelul pregătirii psihologice, căci fizic, ați văzut, copiii sunt bine pregătiți. Va fi pe viață și pe moarte…” Dacă ”violeții” lui Cojocaru și Nanu vor învinge astăzi acasă în meciul de la ora 14 cu Farul, atunci disputa codașelor va fi abordată weekend-ul viitor de brăileni de pe ultimul loc, în coborâre. Rezultatele de astăzi și clasamentul actualizat, pe coloana datelor tehnice. Revenim cu alte declarații și transmisiunea LIVE TEXT de pe ”Electrica”.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × = 35

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: