Florin Marin, 1-2 ACS Poli: „N-a fost prima dată când am fost dezavantajaţi!”

ACS Poli a pierdut pentru a treia oară acasă în returul Ligii 1 şi în mandatul lui Florin Marin, 1-2 (1-1) cu FC Viitorul, care deschidea scorul prin Florin Cernat dintr-un penalty greşit acordat de arădeanul Haţegan în minutul 21 pentru un henţ inexistent la Claudiu Belu-Iordache, pe care balonul centrat de pe stânga l-a lovit în faţă.

Bilanțul lui Marin acasă în campionat a devenit 7 3 1 3 8-7 10 puncte

Bilanțul lui Marin acasă în campionat a devenit 7 3 1 3 8-7 10 puncte

 

După înfrângerea din etapa a XXI-a, în ultima apariţie acasă din campionat în 2015, antrenorul Florin Marin a spus: „După cum s-au desfăşurat ostilităţile, meritam un rezultat de egalitate, având în vedere că am jucat contra unei formaţii foarte bine organizată, cu un joc combinativ. Pe de altă parte, am înţeles că n-a fost penalty, şi n-a fost prima dată când am fost dezavantajaţi de deciziile de arbitraj, căci au mai fost situaţii similare şi la Voluntari, Ploieşti, cu Astra”.

Marin a continuat prin a explica faptul că „a fost suficient să facem o greşeală de nesincronizare pe centru, la începutul reprizei a II-a, şi Cernat, care este un fotbalist de calitate, ne-a marcat”, cu trimitere la cea de-a doua reuşită a căpitanului Viitorului, în minutul 47, cu stângul, lansat fiind cu o pasă în diagonală pe jos de un alt fotbalist experimentat, Bănel Nicoliţă: 1-2, puţin după pauză.

Marin a mai răspuns întrebărilor prin a explica şi aspectul înlocuirii lui Ovidiu Popescu cu Sarmov, în ultimul sfert de oră al antepenultimei apariţii acasă în returul sezonului regular: „Şi Croitoru este o soluţie dar l-am preferat pe Sarmov, însă ei s-au întărit în defensivă. Gică Hagi a introdus încă 2 fundaşi centrali”. 

Florin Marin a mai spus că „am făcut faţă jocului, ei nu şi-au creat ocazii de gol. Viitorul este o echipă care se va bate la titlu!”

ACS Poli mai are două deplasări în acest an, la Concordia Chiajna şi Piteşti, cu FCSB, precum şi un meci acasă în sferturile Cupei României, pe 15 decembrie, cu ASA. La reluarea competiţiei Ligii 1, în februarie, va mai juca pe teren propriu cu FC Voluntari, la CSMS Iaşi şi acasă cu Petrolul, în ultimele 3 runde din retur. Ulterior, faza play-out, cea mai probabilă destinaţie a celor de pe malurile canalului Bega.

În fine, despre căderea în clasament cu un loc, de pe 10 pe 11, la diferenţă de golaveraj faţă de FC Botoşani, Florin Marin a comentat rezultatul meciului de la ora 18, Pandurii – FC Botoşani 0-3, prin a mai spune că „este surprinzător rezultatul de la Severin însă echipele se mobilizează pentru jocuri şi apar astfel de rezultate neaşteptate”.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: