Florin Marin, 2-2 ACS Poli: „N-am mai avut aceeaşi organizare a jocului. Dacă nu le ofeream spaţii…”

Bucuria de a egala de două ori şi implicit de a înscrie în premieră mai mult decât un gol într-un meci din noul campionat al Ligii 1 doar a estompat pentru ACS Poli amarul primirii doar pentru a doua oară în partidele din elită pe „Dan Păltinişanu” mai mult decât un gol. Iar de când cu Florin Marin la timonă, a fost chiar o premieră, atât în ceea ce priveşte dublarea numărului de reuşite într-un joc de Liga 1, cât şi a încasării lor, căci timişorenii nu mai scoseseră balonul din plasă de când cu noul tehnician la cârmă.

La final, Florin Marin a spus că „am pierdut două puncte importante, însă având în vedere că am fost conduşi de două ori, sunt bucuros de rezultat şi îi felicit pe jucători. Nu am mai avut însă aceeaşi atitudine, aceeaşi organizare în joc, ca în celelalte meciuri. Am mai avut situaţii, au mai avut şi ei, şi s-a jucat la un moment dat pe contre. Noi am început jocul relaxat, cu lejeritate, şi nu e uşor să întorci un rezultat, mai ales că Iaşiul se organizează bine şi e periculos pe contraatac”.

Marin a mai apreciat că ieşenii ar fi trebuit să rămână în inferioritate numerică din minutul 63, la faza în care Zicu, introdus la pauză, a fost busculat în careu, din spate, de Ciucă: „Cred că se impunea roşu la faza penalty-ului”. Transformat de Goga, care a adunat două goluri acasă în campionat, fără însă ca apoi ACS Poli să-şi apropie şi al treilea triumf consecutiv pe teren propriu în Liga 1.

În ceea ce priveşte primirea golurilor, cu capul, dintr-o centrare de pe dreapta şi un corner de pe stânga, Marin a explicat că „nu sunt de vină numai fundaşii, iar dacă nu le ofeream spaţii de joc ieşenilor, poate alta era situaţia…”

Şi urmează deplasarea la Petrolul, peste 10 zile, în prima luni de octombrie.

Nicolo Napoli, antrenor al oaspeţilor, a spus după ACS Poli – CSMS Iaşi: „Astăzi am reuşit un meci foarte bun, am avut o primă repriză bună, pe care am încheiat-o în avantaj. Am mai avut şi alte oportunităţi să marcăm, apoi partea a doua a fost echilibrată şi Timişoara a reuşit să egaleze. Per total, rezultatul e echitabil deşi cred că azi am pierdut două puncte. Chiar dacă am condus de două ori, n-am reuşit să închidem jocul, noi mai având două ocazii foarte mari. Şi ne aşteaptă un meci foarte greu etapa viitoare (n.n: cu FCSB)”.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: