Florin Marin: „În aceste două meciuri jucătorii au dovedit că oricine poate fi înlocuit”

Florin Marin a bisat pe banca tehnică a nou-promovatei ACS Poli, după debutul la preluarea timişorenilor cu 1-0 în Liga 1 urmând acum şi un 1-0 de calificare spre sferturile Cupei Ligii.

Florin Marin: 2 x 1-0 de la preluarea lui ACS Poli. Şi al treilea meci, tot acasă, cu Steaua, duminică de la ora 21

Florin Marin: 2 x 1-0 de la preluarea lui ACS Poli. Şi al treilea meci, tot acasă, cu Steaua, duminică de la ora 21

 

Antrenorul principal a mărturisit după 1-0 (0-0) cu Petrolul că „sunt mulţumit de rezultat, de jocul echipei. Jucătorii au dat dovadă de maturitate, au jucat la rezultat, şi îi felicit!”

Marin a admis şi că „am avut şansă la ocaziile Petrtolului însă important e că am marcat în repriza a doua. Trebuie să pregătim foarte bine meciul cu Steaua, campioana en titre. Ne aşteaptă un joc greu, sunt convins că vor fi mai mulţi suporteri care să ne susţină!”

Însă pentru duminică la ora 21, contra bucureştenilor, Croitoru nu este recuperat fizic şi „mai lipseşte o săptămână”, după cum a semnalat antrenorul Florin Marin, iar Bărbuţ este suspendat.

Noul tehnician al celor de pe „Dan Păltinişanu” a subliniat însă şi că aportul unor componenţi de pe bancă poate suplini unele absenţe: „Dar în aceste două meciuri, cu mine pe bancă, jucătorii au dovedit că oricine poate fi înlocuit”.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Alte articole legate de acest subiect: