Fortuna Becicherecu Mic – Asociația Fotbal Club Fair-Play Bucureşti 4-0 (2-0)

Fortuna Becicherecu Mic a jucat astăzi de la ora 11 pe teren propriu şi a obținut o nouă victorie în acest campionat al Ligii 1 de fotbal feminin, menţinându-se în continuare pe locul secund înaintea ultimelor două etape din retur: Fortuna Becicherecu Mic – Asociația Fotbal Club Fair-Play Bucureşti 4-0 (2-0).

Bănățencele au deschis scorul după 30 de minute din jocul disputat în cadrul etapei a XVI-a, prin Cristina Sucilă, care a reuşit un lob de la 22 de metri, peste portar, ieşit la 16 metri.

Nu au trecut decât trei minute şi Mariana Voinea a înscris golul doi, în urma unei acţiuni personale.

La reluare, după un sfert de oră, Voinea a semnat ”dubla” şi a ridicat scorul la 3-0, ca apoi  Claudia Bistrian să marcheze direct din corner şi să stabilească rezultatul final.

Andra Vela: ”A fost un meci la discreţia noastră, am controlat jocul de la un capăt la altul, după părerea mea nu s-a pus la îndoială victoria noastră. Chiar dacă am avut multe indisponibilităţi din cauza accidentărilor, rezervele le-au suplinit cu succes pe titulare”.

Fortuna Becicherecu Mic: Durlă – Abrudan, Bistrian, Scurtu, Haţegan, Ienovan, Tomesc, Sucilă, Heişu (min. 72, Dobai), Voinea (min. 75, Tîrtea), Şodâncă (min. 70, Roşu).

Antrenori: Florin Pădurean, Ioana Andra Vela şi Sava Totovici cu portarii. Rezervă: Alexandra Lunca.

Rezultatele etapei a XVI-a și programul viitor, pe coloana clasamentelor.

 

Acest articol a fost publicat în Feminin, Fotbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + = unsprezece

 


Ultimele articole din categoria Feminin: