Fortuna câștigă la Periam

Liderul Diviziei D Timiș a câștigat în deplasare în această după-amiază, în etapa a XXIV-a: CS Avântul Periam – Fortuna Becicherecu Mic 1-2 (0-1).

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 60, prin Ifeany Anagor, după care gazdele au egalat prin Ionuţ Ologu cinci minute mai târziu, Costel Zurbagiu prinzând în minutul 90 un şiret de la 30 metri pe jos, iar mingea a sărit în faţa portarului Ulmet… 1-2.

Cea mai controversată fază a meciului s-a petrecut în minutul 32 la poarta vizitatorilor, după şutul pe jos din careu al lui Ologu. Culda a reuşit să respingă balonul care a depășit linia porții iar arbitrii au lăsat jocul să continue. 

Apoi, în minutul 40, Zoran Radu a şutat de la 18 metri în transversală… 0-0 la pauză.  

Marius Stanache (antrenor Avântul Periam): ”Sunt supărat pe jucători că am pierdut acest meci, pe un joc bun făcut de noi. Dar nu am ştiut să gestionăm ultimele minute, când am primit gol pe neatenţia noastră. Sincer să fiu, astăzi, adversarii noştri nu au fost cu nimic mai buni decât noi, nu meritau victoria… Un rezultat de egalitate era mult mai echitabil! Totuşi, îi felicit şi le doresc mult să promoveze. Nu comentez arbitrajul, îi felicit, dar ce este de dat, trebuie să dai, aşa a spus un domn la şedinţă când a început campionatul”.

Vasile Luţă (antrenor Fortuna): ”Eu cred că a fost un meci peste acest nivel de liga a patra. Încă o dată am demonstrat că suntem cei mai buni din această ligă. Victoria noastră nu se pune la îndoială după opinia mea, luând în considerare ocaziile mai numeroase pe care le-am avut, chiar dacă am dat golul victoriei în minutul de prelungiri. În continuare vom lua pas cu pas toate meciurile pe care le mai avem de disputat şi dorim să nu pierdem nici un joc. Doresc să felicit jucătorii pentru dăruirea de care au dat dovadă la acest meci, întâlnind poate cea mai bună echipă după noi”.

În celălalt meci de după-amiază, tot o victorie în deplasare… AS Seceani – ACS Carani 0-3 (0-1).

Cele trei goluri pentru trupa lui Cosmin Stan au fost marcate de Mahadi Kayondo în minutul 15, Cătălin Petri în minutul 55 și Dumitru Schinteie în minutul 83. Încă din minutul şase vizitatorii au rămas cu numai 10 componenți, după eliminarea lui Ciprian Ștreangă, direct cartonaș roșu. Fază petrecută la centrul terenului, umed și alunecos. ”Consider că se cuvenea un galben. Se poate pune un semn de întrebare când acorzi un cartonaş roşu la o asemenea fază în primele minute”, a spus antrenorul oaspeţilor.  

Iar în minutul 75, o fază mai rar întâlnită pe terenul de fotbal, un jucător al gazdelor şutând puternic și ochindu-l pe arbitrul asistent Alexandru Gherman, care a fost la un pas de a cădea. Doi jucători ai amfitrionilor i-au sărit repede în ajutor…

Arbitri: George Roman – Alin Botaş şi Alexandru Gherman. Observator de arbitri Zaharie Ciev iar delegat de joc Dorin Micşa.

Clasamentul Diviziei D Timiș și programul rundei, pe coloana dreaptă. 

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + = cincisprezece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: