Fortuna cu ratările, Unirea cu egalarea din penalty

Extrem de rar s-a întâmplat, ba chiar niciodată în actualul deceniu, ca mai multe formații să fie grupate în fruntea ierarhiei Diviziei D Timiș după 6 etape pe același număr de puncte însă redus în comparație cu aproape maximul sau chiar maximul deținut de lider. Semn al echilibrului la vârf din noul sezon, fără favorite certe, lupta anunțându-se a fi mai deschisă decât în campanii anterioare. Punctual, finele rundei a VI-a a adus duminică de la ora 17 pe terenul neutru din Sânnicolau Mare o remiză cu care oaspeții nu pot fi mulțumiți.

S-a jucat pe arena ”Gheorghe Biaș” și s-a încheiat 1-1 (0-1) între CS Unirea Tomnatic, care și-a început suspendarea pe 4 runde a propriului teren, și vizitatorii nou-promovați de la Fortuna Becicherec, înregistrându-se astfel al treilea draw al etapei, al cărei bilanț general este 9 4-3-2 27-15, așadar cu 42 de goluri înscrise, record egalat pe rundă al primei treimi a turului, dar cu mențiunea că 12 reușite au trecut strict în contul celor din Seceani.

Fortuna a deschis scorul în deplasare prin Anagor puțin după mijlocul primei părți, 0-1 cu o lovitură de cap în minutul 25, după o centrare a lui Hodiș de pe dreapta, însă a continuat prin a se întrece în ocazii ratate, de aceiași Anagor și Hodiș, dar și de Radu, Filimon sau Negruț, ceea ce a costat-o în cele din urmă.

Căci, pe fondul dominării vizitatorilor, gazdele organizatoare au smuls contrar cursului jocului o lovitură de la 11 metri, prin Grigore, faultat în careu, portarul Nicu Bogdan fructificând de pe punctul cu var, în minutul 74: 1-1. Balon de oxigen în plan psihologic pentru Unirea, la startul perioadei de suspendare a propriului teren, dar alegându-se cu un punct ”în vecini” la gazdele de circumstanță din Sânnicolau Mare, a căror formație tot Unirea se numește.

Unirea Tomnatic: Bogdan – Antemie, Popa, Timofte, Piloiu, Naidin, Pătrașcu, Berar, Tomescu, Sandu, Grigore.

Rezerve: Moricz, Ciocan, Oros, Popaluca, Handolescu.

Fortuna Becicherec: Culda – Vîrșog, Oneț, Fridrich, Szalkai, Zurbagiu, Filimon, Hodiș, Negruț, Radu, Anagor.

Au mai jucat: Dan Roman și Briceag.

Rezerve: Croitoru, Miheț, Păscăleanu.

Vasile Luță, antrenor al oaspeților de la Fortuna, ne-a spus că ”am dominat cert de la cap la coadă, dar am păcătuit din nou la finalizare. Am fost sancționați prea ușor cu lovitura de la 11 metri prin prisma desfășurării fazei. Rezultatul mă nemulțumește căci puteam pleca de-aici cu 3 puncte”.

Rezultatele complete ale etapei a VI-a în Divizia D Timiș, clasamentul și programul rundei viitoare, pe coloana datelor tehnice. Revenim în timp util cu amănunte din liga a VI-a ”Promoție”, Campionatul Municipal Lugoj și prefațarea startului Campionatului Municipal Timișoara.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× noua = 72

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: