Fortuna se califică în semifinalele Cupei României cu 8-0

Joc eliminatoriu fără istoric în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal feminin, prim-divizionara bănățeană punctând întâia apariție oficială acasă în 2019 printr-o calificare la pas în penultima fază a competiției: ACS Fortuna Becicherecu Mic – ACS Heniu Prundu Bârgăului 8-0 (4-0).

Fortuna

După ce au câștigat cu același scor, 0-1, două meciuri în deplasare în campionat, la Cluj și Galați, fotbalistele prim-divizionare de la Fortuna Becicherecu Mic au încheiat fără a primi gol și cea de-a treia apariție oficială în noul an, dar în cealaltă competiție, eliminatorie, triumfând de o manieră categorică pe teren propriu în dauna celor de la Heniu Prundu Bârgăului.

Claudia Bistrian, Bianca Ienovan și Melisa Şodincă au înscris câte două goluri fiecare, iar Cristina Sucilă şi Rebeca Pavel un gol, cinci marcatoare pentru o calificare în faza următoare, având drept miză intrarea în finala Cupei României.

Fortuna a folosit următoarea echipă împotriva bistrițencelor de pe locul 5 în campionat: Mihaela Durlă – Denisa Haţegan, Larisa Grigore, Cristina Codrescu, Claudia Bistrian, Lidia Şuveţ, Bianca Ienovan, Monica Tomesc, Cristina Sucilă, Melisa Şodincă, Alexandra Lunca.

Antrenori Florin Pădurean (principal) şi Ioana Anda Vela (secund).

Au mai jucat: Florina Abrudan, Sabina Scurtu și Rebeca Pavel.  

Pe bancă: Mariana Voinea, Teodora Ţîrtea, Oana Stoianov și Denisa Heisu.

Prima calificată în semifinale a fost Universitatea Galați, grație unui 4-1 acasă cu CSȘ Târgoviște, celelalte sferturi fiind programate miercuri: AFC Fair-Play – Vasas Femina și CS Independența Baia Mare – Universitatea Olimpia Cluj.

Următorul meci al Fortunei este programat duminică în Liga 1, în etapa a 13-a din totalul de 18, la Alexandria, de la ora 11, cu Universitatea, duel al vecinelor de pe podium.

Acest articol a fost publicat în Feminin, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 × cinci =

 


Ultimele articole din categoria Feminin: