Fortuna stopează la scor invincibilitatea Avântului, Voința Mașloc egalează după pauză la Șag, Ciacova triumfă la Orțișoara și cu un 11 metri ratat la 0-0

Matineu de sâmbătă al rundei a VII-a în Divizia D Timiș cu punctele împărțite între amfitrioni și vizitatori, o victorie a gazdelor, una a oaspeților și o remiză…

ACS Fortuna Becicherec – Avântul Periam 4-0 (1-0)

Este a patra victorie pe teren propriu a nou-promovatei, dar și cea mai clară. Astfel, a și pus punct invincibilității Avântului Periam în acest campionat

Cele patru goluri pentru elevii pregătiţi de Vasile Luţă au fost marcate de Robert Szalkai (min. 23), Costel Zurbagiu (min. 56) și Zoran Radu (min. 63 şi 74).

Din minutul 18, la scorul de 0-0, oaspeţii au rămas în 10 jucători, Robert Artimon primind al doilea cartonaș galben şi implicit pe cel roşu.

Cei de la Becicherec au jucat în următoarea formulă: Culda – Vîrşog, Oneţ, Fridrich, Negruţ, Filimon, Zurbagiu, Hodiş, Szalkai, Radu, Anagor. Au mai jucat: Briceag, Croitoru, Păscăleanu și Dan Roman.

Timişul Şag – ACS Voinţa Maşloc 1-1 (1-0)

Autoare a două victorii în primele tot atâtea deplasări, Voința a semnat și cel de-al treilea 1-1 din noul campionat, stopând seria Timișului Șag de 3 victorii consecutive.

Au marcat: Mario Beloescu (min. 27), respectiv Alexandru Rus (min. 54).

Cocoşul Orţişoara – Progresul Ciacova 1-2 (0-1)

Au marcat: Mădălin Semenea (min. 68, din lovitură de la 11 metri), respectiv Cosmin Goia (min. 36) şi Florin Natanticu (min. 75).

Oaspeţii au ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 29, la scorul de 0-0, prin portarul Mihai Boşca. Revenirea pe teren a antrenorului-jucător Cosmin Goia a adus trei puncte preţioase pentru echipa sa, după ispășirea suspendării. Într-adevăr, după 3 înfrângeri afară au urmat și primele 3 puncte în deplasare. Cocoșul în schimb este la al doilea eșec pe teren propriu.

Iar ultimul joc al zilei din cadrul etapei a VII-a s-a jucat de la ora 17, ASO Deta – AS FC Bazoşu Vechi. Vom reveni. Clasamentul actualizat și programul viitor, pe coloana datelor tehnice…

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 × = patruzeci opt

 


Alte articole legate de acest subiect: