Fotbal cu linguriţa

Contrar obiceiului, la începutul campionatului diviziei B seria a II-a, majoritatea o dădeau ca sigur promovată în divizia A pe ACS Poli…

După prima etapă lucrurile păreau că îți vor urma cursul firesc. Dar acum, după cinci etape, lucrurile s-au complicat neașteptat și Reșița a luat un avans de nu mai puțin de patru puncte. Patru puncte greu de recuperat, mai ales că etapele sunt puține. Desigur veți spune că mai sunt destule etape de disputat și campionatul nu este jucat.

Totuși, un fir de nisip a intrat în angrenaj. Probleme legate de existența unei echipe sunt multiple și de aspecte diferite. Dacă nu se rezolvă în timp util și se amână sine die, atunci efectele pot deveni dintre cele mai neașteptate. Cei de la ACS Poli se pot trezi că etapele trec și rezultatele se lasă așteptate. Dar vor avea timp două săptămâni să se reconsidere și să îndrepte ceea ce este de îndreptat.

O altă echipă care nu se regăsește și care nu a cunoscut până acum victoria, deși a întâlnit trei adversari accesibili pe teren propriu, este Șoimii Pâncota. Nu o dată mi-am exprimat admirația pentru tot ce s-a realizat la Pâncota, dar mai multă consecvență din partea tuturor nu ar strica.

Trecând la divizia C, așa cum am prevăzut, lupta pentru promovare se dă între echipele din județele Arad, Hunedoara și Timiș.

Despre campionatul diviziei A nu pot face aprecieri, deoarece accesul la vizionarea acestei competiții este limitat, în ultimă instanță furat.

Trupa de muzică rock Iris a compus și interpretează noul imn al echipei naționale. O inițiativă lăudabilă, care, cu siguranță, va constitui un imbold pentru tricolori. Totuși, trebuia acordată mai multă atenție la textul melodiei.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Fotbal cu linguriţa

  1. UN TEST spune:

    Mai vedem sambata la ora 16,00 cu Hunedoara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − cinci =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: