FOTO. 2-0 ”dublă” Bianconi, 2-1 Peter, 3-1 Țigănașu, schimbări după pauză iar Artean și Vașvari 5-1 în partea a II-a. Amical ACS Poli – Centrul Național de Pregătire

La câteva zile după meciurile jucate vineri după-amiază, de către prim-divizionară în deplasare într-o reuniune aniversară la Sânnicolau Mare, iar de către juniorii proaspăt divizionari C acasă în campionat, pierzând 0-3 cu lugojenii, cele două formații și-au măsurat forțele într-o partidă de verificare, adjudecată de seniori.

ACS Poli Timişoara – Centrul Național de Pregătire Timişoara s-a încheiat cu 5-1 (3-1), în pregătirea startului returului pentru prim-divizionari, programat luni de la ora 18 acasă cu Concordia Chiajna, după care bănățenii vor juca în duminici consecutive la FCSB respectiv pe teren propriu cu Astra, respectiv a deplasării de la mijlocul turului în Seria a IV-a din Liga 3, avută de juniorii de 2000 și 2001 ai Centrului Național de Pregătire sâmbătă de la ora 15 la Cermei, mai apoi așteptând pe Bega ”satelitul” sibian.

Până una alta, meciul disputat astăzi de la ora 11 pe terenul II din complexul sportiv ”Dan Păltinişanu” s-a soldat cu un nou succes pentru ACS Poli, după cel consemnat în amicalul omagial disputat vineri de la ora 16 la Sânnicolau Mare, 2-1 cu localnica CS Unirea.

Sud-americanul Bianconi a deschis astăzi scorul în minutul 14 iar după şase minute tot brazilianul a majorat diferența când a transformat o lovitură de la 11 metri.

Tinerii jucători ai ”Centrului” au redus din diferenţă în minutul 25, la o incursiune pe flancul stâng a lui Chera, care a centrat pe jos în faţa porţii iar Patrick Peter a pus latul, reuşind golul, spre marea sa bucurie. După un minut, Trip a mai înscris un gol dar antrenorul Ionuţ Popa, care a arbitrat acest meci, nu l-a validat.

Până la pauză și Ţigănaşu a înscris, izbutind golul trei, în urma unui contraatac pe partea dreaptă, finalizat pe jos, din careul mare, la colţul lung.

Ambii antrenori au efectuat schimbări masive în repriza a II-a iar cei care au mai marcat au fost tot elevii lui Ionuţ Popa, care s-au desprins la 4-1 prin Andrei Artean, cu un şut în vinclu în minutul 68, şi Vaşvari, în minutul 73. Iar cu două minute înainte de final Casian a prins un şut de la 16 metri dar Smaranda a scos din vinclu, mingea căzând pe transversală şi ieşind în corner, rămas fără rezultat.

5-1 amical înaintea partidelor oficiale de luni respectiv vineri, până atunci mâine la ora 11 având loc tragerea la sorți a 16-imilor de finală în Cupa României, fază programată peste două săptămâni…

ACS Poli: Curileac (min. 30, Straton; min. 60, Smaranda) – Creţu, Bocşan, Melinte, Ciucur – Mailat, Croitoru, Oprea, Curjuric, Ţigănaşu, Bianconi.

În repriza a doua au jucat: Creţu, Bocşan, Soljic, Ciucur, Vaşvari, Munteanu, Bîrnoi și Doman.

Centrul Național de Pregătire: Dobre – Stoianovici, Ţieranu, Goţa, Popa – Peter, Lazăr, Jurj, Trip, Chera, Burghele.

În repriza a doua au mai intrat: Talpoş, Matenciuc, Pop, Piţigoi, Mirescu, Coroiu, Vasluian, Casian, Șimăndan, Neaga şi Vidican.

Fotografiile (clic pentru mărire; ultimele rezultate, programul viitor și ierarhiile din Liga 1 și Liga 3, pe coloana datelor tehnice)

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 3 = optsprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: