FOTO. ACS Dumbrăvița – Unirea Sânnicolau Mare 3-0

N-au fost oaspeții cei care să-i egaleze la puncte în clasament pe alb-verzi, ci gazdele cele care și-au dublat avantajul în prima jumătate a ierarhiei Diviziei D Timiș: ACS Dumbrăviţa – Unirea Sânnicolau Mare 3-0 (2-0).

Cu 48 de ore înaintea jocului din etapa a 23-a, a șasea a returului, problematicul gazon al arenei din Dumbrăvița era acoperit cu apă, dar organizatorii au depus eforturi considerabile ca meciul de astăzi de la ora 11 să se dispute în bune condiții, lucru care din fericire s-a şi întâmplat. Iar drept răsplată, la sfârşitul celor 90 de minute trupa lui Florin Macavei a semnat o victorie la trei goluri diferenţă.

Scorul a fost deschis în minutul 14, de Fabian Vătavu, cu o lovitură de cap din apropierea careului de 6 metri, la o centrare perfectă a lui Pecarov.

Cu cinci minute înainte de pauză, Rebenciuc a centrat din corner şi Marius Toma a dublat avantajul echipei sale, cu capul, din apropiere (vezi foto). La reluare, în minutul 55, Toma a fost tras de mână de un adversar și s-a acordat lovitură liberă, pentru fault, cum era și firesc, însă jocul a și fost oprit întrucât sportivul gazdelor a suferit o dislocație a umărului stâng. Mare, mare durere a jucătorului în verde, dar pe loc, maseurul oaspeţilor, Florian Lascu, i-a pus umărul la loc iar după câteva minute şi-a revenit, fără a mai fi însă lăsat de medic să intre în teren, cu toate că și-a dorit foarte mult.

Oaspeţii au rămas în 10, Boangheş primind cartonaşul roşu pentru injurii aduse ”fluieraşului”, după ce în prealabil îl vedea pe cel galben, pentru fault asupra unui adversar.

Ultimul gol a fost marcat de Dean Pecarov, din apropiere, după ce mingea revenită din transversală a ricoşat din piciorul lui Uzun, în urma unui corner scurt, executat de Hodiş la Ştefan, care a centrat în faţa porţii.

*

ACS Dumbrăviţa: Arpad Mikloş – Alexandru Contescu, Dinu Rebenciuc, Andrei Opîrlescu, Marius Toma (min. 55, Adrian Scrob), Andrei Hodiş, Dean Pecarov (min. 75, Flavius Cioancă), Adrian Negruţ, Fabian Vătavu, Andrei Borlea (min. 80, Alin Paleacu), Adrian Ştefan.

Antrenor: Florin Macavei. Director sportiv: Călin Mada.

Rezerve: Alin Culda, Levente Izsak.

Unirea: Marius Sitaru – Călin Uzun, Vasile Florescu (min. 43, Nicolae Crişan), Cosmin Boangheş, Vasilică Bizău (min. 40, Toma Stoianov), Angelo Olteanu, Andrei Manoliu, Dragan Bataneaţ (min. 78, Bogdan Pânzaru), Bogdan Costea, Ovidiu Oancia, Andrei Cărpinişan.

Antrenor: Nicolae Căprărescu.

Pe bancă: Alexandru Timiş, Tomas Cozma, Andrei Ciobotariu.

Arbitri: Daniel Vărzan – Andrei Martinovici şi Denis Mihăescu. Observatori: Marcel Boboc şi Iosif Mânecan.

Declaraţii la cald…

Florin Macavei (antrenor ACS Dumbrăviţa): ”Aparent, o victorie lejeră, în faţa unei echipe foarte tinere, dar cu experienţă. Astăzi, băieţii şi-au făcut treaba, și asta îmi doresc la fiecare meci. După acest succes clar trebuie să ne gândim la următorul joc”.

Nicolae Căprărescu (antrenor CS Unirea): ”Presimţeam că după câteva jocuri bune vine şi o înfrângere. Acum jucăm cu echipe din prima jumătate a clasamentului şi este greu. Eu tot timpul asta încerc, să omogenizăm echipa, și ştiu că acasă jucăm ceva, chiar suntem zmei, dar afară suntem mieluşei. La pauză i-am muştruluit şi după aceea s-a văzut. Dacă nu ai atitudine, nici rezultate nu poţi avea. Dar prefer să luăm 5-0, însă să jucăm măcar ceva, nu să faci ce vrei pe teren. Gestul lui Boangheş a fost incalificabil dar acum va sta pe tuşă şi va juca altul în locul lui”.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: