FOTO. ACS Ghiroda – ACS Poli II 2-2. În prima parte, cu formule standard, 2-0 pentru gazde

Cu 4 săptămâni înaintea începerii întrecerii Ligii 3, un alt meci amical jucat între colege de eșalon din Seria a IV-a, una nou-promovată ca și campioană a Diviziei D Timiș iar alta ajunsă anul trecut în eșalonul terț, cu invitație: ACS Ghiroda – ACS Poli Timişoara II 2-2 (2-0).

Mare căldură, mare, și în dimineața ultimei zile de sâmbătă din luna iulie, fără însă ca divizionarele C timișene să facă rabat de efort într-o partidă de verificare în care nou-promovata din Ghiroda nu a aliniat mai mulți componenți, lipsind Mancaş, Ştefanovici, Mureşan, Ciobanu, Gaidoş şi Dubou – accidentat, în vreme ce Ciui, Dochiţa, Filimon şi Damian au luat calea altor formații.

Seria meciurilor de pregătire a continuat așadar şi în acest sfârşit de săptămână, în care s-au întâlnit de la ora 10 pe terenul ”Emilian Pavel” ACS Ghiroda din localitate şi ACS Poli II, duel amical încheiat la egalitate, 2-2, după ce la pauză gazdele conduceau cu 2-0, în prima repriză antrenorii Paul Codrea şi Sorin Bălu folosind în mare proporţie unsprezecele cu care vor aborda prima etapă a campionatului.

Încă din primul minut de joc, la un corner executat perfect în faţa porţii de Centea, vulpoiul Baranyi a finalizat cu capul, trimiţând balonul din 7 metri în dreapta lui Contra: 1-0. După acest gol, gazdele au mai ratat două situaţii de unu la unu cu portarul Contra, care a respins goluri gata făcute, dar în minutul 43, la un şut de la 18 metri al lui Budur, mingea a fost deviată cu spatele în propria poartă de Sturz iar astfel galbenii au intrat la pauză cu un avantaj de două goluri.

Aspectul jocului însă s-a schimbat odată cu partea secundă, o schimbare în bine pentru oaspeţii ”satelit” ai prim-divizionarei ACS Poli, care au reuşit să reducă din diferenţă prin Damir Totic, cu un şut la semiînălţime, de la 10 metri, singur cu portarul Barbu. Iar în minutul 75 avea să fie 2-2, când Cristian Pădurariu a transformat o lovitură de la 11 metri corect acordată de arbitrul Claudiu Gaitin.

Până la final, ambele echipe au trecut pe lângă victorie, tocmai în ultimul minut de joc, prima dată marcatorul Totic pentru ACS Poli II iar apoi rezerva Adam pentru cei din Ghiroda, de fiecare dată singuri cu portarii, pe care nu au reuşit să-i învingă.

De menţionat că ambele echipe au mai înscris câte un gol, prin Pop în minutul 67 şi Saizu (min. 76), anulate la fel de corect de arbitrii asistenţi Chiţoiu şi Talpoş, pentru ofsaid.

În altă privință, Alin Miloş și Andrei Nicolae Chiţoiu îşi serbează astăzi ziua de naştere.

*

ACS Ghiroda: Barbu – Lazea, Constantin Popa, Gavriluţă, Firuţ, Centea, Naidin, Hotca, Toader, Budur, Baranyi.

Antrenor: Paul Codrea.

Au mai jucat: Eperieş, Saizu, Pătraşcu, Sofronea, Şandru, Adam şi Apostol.

ACS Poli II Timişoara: Contra – Sporin, Sturz, Cochinţu, Podină, Popan, Pop, Oprea, Codrean, Buia şi Pădurariu.

Antrenor: Sorin Bălu.

Au mai jucat: Trifon, Lazăr, Murariu, Livan, Dincă, Totic şi Andreici.

Arbitri: Claudiu Gaitin – Andrei Chiţoiu şi Marius Talpoş.

Următorul meci pentru ACS Ghiroda va fi sâmbăta viitoare la Lugoj, cu CSM din localitate, de la ora 11, iar ACS Poli II va întâlni acasă, pe terenul doi din Complexul sportiv ”Dan Păltinişanu”, miercuri de la ora 18, echipa divizionară D ACS Dumbrăviţa.

Vom reveni cu detalii și de la alte meciuri amicale desfăşurate în cursul zilei de astăzi.

*clic pe imagine pentru mărire

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − = cinci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: