FOTO. ACS Poli II, ”set” contra Fortunei, Pădurariu hat-trick

Şi grupările timișene din liga a III-a pornesc încet, încet pe drumul pregătirilor de vară, ACS Poli II Timişoara fiind prima echipă din județul nostru implicată în eșalonul terț care a demarat antrenamentele în vederea viitorului sezon, 2017-2018.

După despărțirea de fostul antrenor Victor Collins, cu care ”satelitul” formației din Liga 1 a încheiat sezonul în luna mai pe locul 10 din 14 participante în Seria a IV-a, locul său fiind atribuit lui Sorin Bălu, asistent al lui Ionuț Popa la prima garnitură a clubului prim-divizionar, ACS Poli II a început antrenamentele pentru atacarea celei de-a doua campanii în eșalonul trei, cu dorințe de mărire.

Noul antrenor principal Sorin Bălu, cu o bună experiență de parcurs la nivelul Ligii 3, în care a ghidat-o pe CS Nuova Mama Mia în ediții consecutive pe locul 2 în seria vestică, în 2014 și 2015, are la dispoziţie un numeros lot de jucători, cu care a început pregătirile la începutul săptămânii.

Iar primul meci amical l-a disputat în această dimineaţă pe terenul doi din Complexul Sportiv ”Dan Păltinişanu”, în compania echipei Fortuna Becicherecu Mic, nou promovată în liga a cincea.

După o primă repriză albă, elevii pregătiţi de Sorin Bălu au câştigat cu 6-1 prin golurile marcate de Cristian Pădurariu, autor al unui hat-trick, Darius Buia, cu o ”dublă” şi Eduard Codrean – autor al unui gol, cel de onoare pentru oaspeți fiind reuşit de Andrei Teodor.

ACS Poli II: Contra – Sporin, Cochinţu, Lazăr, Murariu, Macovei, Oancia, Barbu, Botz (min. 25, Andreici), Popan şi Totic.

În repriza a II-a au jucat: Trifon – Haruţ, Sturz, Fridrich, Podină, Popan, Oprea, Pop, Codrean, Buia şi Pădurariu.

Fortuna Becicherecu Mic: Culda – Zurbagiu, Radu, Hodiş, Pîrvulescu, Dragu, Negruţ, Cioancă, Ionuţ Roman, Goleanu, Ilie.

Antrenor: Vasile Luţă.

Au mai jucat: Sulic, Pîrjol, Terec, Dubovan, Telecican şi Teodor.

Următorul meci de verificare pentru ACS Poli II este programat miercuri tot acasă, de la ora 18, cu formaţia maghiară FC Szeged.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − patru =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: