FOTO. ACS Poli – LPS Banatul 0-1 (0-0): manșa I a finalei județene Timiș la juniori C

Manșa I a finalei Campionatului Județean Timiș de fotbal juvenil rezervată juniorilor C a fost găzduită pe terenul sintetic din Complexul Sportiv ”Dan Păltinişanu” de ACS Poli, astăzi de la ora 18, în compania concitadinilor și vecinilor de la LPS Banatul, formaţiile deja calificate ca reprezentante ale Timișului la zonale în urma accederii din semifinalele play-off la categoria 2002/3 luptând tur-retur pentru câştigarea ediției în curs a întrecerii sub egida AJF Timiș: ACS Poli – LPS Banatul 0-1 (0-0).

După un joc care nu s-a ridicat la nivelul aşteptat, elevii pregătiţi de Cristi Petcu au câştigat la limită prin golul marcat de Bogdan Siminiceanu în minutul 50, cu o lovitură de cap de la 6-7 metri, la o centrare de pe flancul drept, din lovitură liberă, executată de Paunchici: 0-1.

În ultimul minut de joc, la un contraatac purtat pe flancul drept de Toboşaru, acesta a scăpat spre poartă și a intrat în careu, de unde cu un şut pe jos la colţul lung, de la 13 metri, a nimerit stâlpul porţii, ratând egalarea.

Returul se va juca sâmbătă de la ora 18 pe terenul LPS Banatul.

ACS Poli: Alexandru Daminescu – Sebastian Foca, Raul Dume, Adrian Bain, Laurenţiu Codrea, Octavian Taşcă, Marius Chiriac, Emanuel Vancea, Flavius Toboşaru, David Periat, Alex Dobrincu.

Antrenor: Alin Paleacu.

Rezerve la start: Alexandru Buju, Bogdan Turdeşan, Alsaidi Anaş, Cătălin Sabadiuc, Denis Laza, Simi Caia.

LPS Banatul: Casian Ştefan – Zoran Mitrov, Milan Pantea, Bogdan Siminiceanu, Marjan Maric, Cosmin Gladun, Adrian Ilie, Zoran Paunchici, Denis Giurgiu, Ioan Vasluian, Claudiu Ciobănică.

Antrenor: Cristan Petcu.

Rezerve la start: Răzvan Sava, Giovani Nikolic, Alexandru Tismănar, Vlad Toma, Gheorghiţă Bostan, Patrick Vegh şi Alexandru Benea.

Arbitri: Costel Dobrişan – Alexandru Ghiurcan şi Denis Lupea.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × unu =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: