FOTO. ACS Poli Timișoara (juniori U19) – Cocoșul Orțișoara 0-2 (0-0)

Între partidele de verificare de sâmbătă s-a numărat și un meci între juniori mari ai divizionarei secunde ACS Poli, cu completări, și o grupare din liga a IV-a timișeană. Întâlnirea s-a desfășurat pe terenul II din complexul ”Adrian Stoicov” de la ora 10 şi a fost nesperat de atractivă, cu multe ocazii de gol dar și bune intervenții ale portarilor, care au ieşit în evidenţă.

În cele din urmă, după pauza jocului disputat pe căldură, juniorii îndrumați de Aurel Șunda în absența motivată a antrenorului Petre Vlătănescu, s-au recunoscut învinși de divizionara ”D” Cocoşul Orţişoara, pentru care Flavius Ion a înscris în minutele 47 și 70, reușite intercalând în minutul 53 ”transversala” lui Corlățeanu, cu un şut de la 16 metri. De notat și că de la oaspeții din liga a patra au lipsit Emanuel Fişteag, Răzvan Solomon, Mădălin Semenea, Adrian Neagoie, Constantin Ghinea şi Daniel Filip.

Juniorul Valentin Velcea, în vârstă de 14 ani și inclus în lotul naţional U15, a apărat poarta celor de la Cocoşul, întrucât Emanuel Fişteag nu a putut ajunge la meci, şi a fost ”pionul principal”, rol care i s-a potrivit precum o mânușă în garnitura celor din Orțișoara, de parcă ar fi fost titular al formației antrenate Ghiţă Chimiuc. Iar un alt junior polist, portarul Alexandru Daminescu, a apărat la rândul său poarta Cocoşului, în mitanul secund.

Pe de altă parte, între juniorii lui ACS Poli s-au strecurat și componenți care nu au fost incluși în efectivul seniorilor pentru meciul de debut în Liga 2 de la Constanţa, pierdut de timișoreni cu 4-1 în fața nou-promovatei Farul, de la 0-1 în urma loviturii libere fructificate de Octavian Drăghici, totul pe fondul câtorva greșeli de interpretare detrimentale oaspeților din partea centralului vâlcean Buși.

 

*

La fluierul arbitrului Mirel Pacealoiu au jucat următoarele formaţii:

ACS Poli: Mădălin Smaranda (min. 46, Valentin Velcea) – Sebastian Foca, Adrian Bain, Bogdan Străuţ, Laurenţiu Codrea, ?, Sergiu Românu, Marco Buga, Cristian Pădurariu, Flavius Toboşaru, Alexandru Dobrincu.

Au mai jucat: Octavian Taşca, Badaod Rami, Sorin Avramescu, Giani Stere, Adrian Chiriac, Lucian Leonte.

Cocoşul Orţişoara: Valentin Velcea (min. 46, Alexandru Daminescu) – Valentin Sofronea, Ilie Marincu, Sebastian Mirescu, Gianis Telios, Adrian Marincu, Daniel Motreanu, Lucian Toman, Romică Corlăţeanu, Sebastian Stoica, Flavius Ion.

Antrenor Gheorghe Chimiuc.

Au mai jucat: Cristian Tăbăcaru, Alexandru Ioana şi Aleodor Sobolu.

*

Ghiţă Chimiuc, antrenor al învingătorilor, ne-a spus că ”așa cum am câştigat noi, la fel de uşor putea să câştige şi Poli. A fost un test util, un meci chiar peste aşteptări, și îi remarc pe cei doi portari de la Poli, Velcea şi Daminescu, care au apărat foarte bine în poarta noastră. Am fost sunat de portarul meu, Fişteag, cu o oră înainte de meci, că nu poate să ajungă la acest meci de verificare, având probleme personale, şi îşi cere scuze”.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 × cinci =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: