FOTO. ACS Poli Timişoara U19 – ASU Politehnica Timişoara U19 3-1 (0-0) în Zona 3 la U19

Primele două clasate după cele 16 apariții din grupa vestică, la finele returului Seriei 7 în Campionatul Național U19, au jucat la matineu în sudul Timișoarei, baraj eliminatoriu pentru alegerea oponentei duelului similar din Seria 6, craioveană. Și s-a încheiat ACS Poli Timişoara U19 – ASU Politehnica Timişoara U19 3-1 (0-0).

Astăzi de la ora 10, pe terenul Colterm, s-au întâlnit ocupantele locurilor 1 şi 2 în zona vestică a ”Naționalului” de juniori 1, campionat rezervat categoriei secunde valorice, ”sub” Liga Elitelor, câștigătoarea grupei, ACS Poli, câştigând și partida decisivă cu concitadinii de la ASU Politehnica. 

S-a menținut așadar ordinea ierarhică de la finele returului, cu ACS prima, cu bilanțul 16 13 2 1 71-26 41 de puncte, și ASU Politehnica a doua: 16 12 3 1 69-17 39 de puncte. 

Învingători, juniorii pregătiţi de Pavel Velcotă au urcat după acest succes în autocarul cu destinația Craiova, unde sâmbătă la 12 vor juca în compania Academiei de Fotbal Gică Popescu, triumfătoare azi cu 7-5 în fața concitadinei CSJ Ştiinţa U, a doua și după retur, la 7 puncte în grupa cu 10 formații după cei din ”Academie”, învinși o singură dată în 18 apariții.

În Timișoara, după o primă repriză albă, în care ambele echipe au trecut pe lângă deschiderea scorului, mult mai proaspeţi, junii lui Pavel Velcotă s-au desprins la reluarea întâlnirii juniorilor A.

Dobrincu avea să prevestească în minutul 52, cu o lovitură de cap din 13 metri, mingea întâlnind bara din stânga a porții apărate de Cuzmanovici, cele trei goluri consecutive marcate de ACS Poli.

În minutul 69, cu un lob superb de la 17 metri, peste portar, Flavius Toboșaru a deschis scorul… 1-0.

Cinci minute mai târziu, Alexandru Dobrincu a dublat avantajul pentru echipa sa.

Momentul psihologic al meciului s-a derulat în minutul 79, când Ralf Kuhn a beneficiat de o lovitură de la 11 metri, şutând însă slab pe jos în dreapta lui Mosoarcă. Portarul a deturnat în corner iar când nu înscrii, atunci poate chiar primeşti gol…

Aşa s-a întâmplat în minutul următor, când Marco Buga nu a iertat şi a ridicat scorul la 3-0 pentru echipa sa. Totuşi, oaspeţii au reuşit golul de onoare în ultimul minut de joc, prin noul intrat Samuel Adam.

Un duel însă cu absențe de ambele părți, de la învingători lipsind cei convocați în efectivul primei echipe, și anume Antonio Manolache, Velco Iovanovici, Sergiu Românu şi Alex Daminescu, iar Sebastian Foca este accidentat, pe când de la ASU, din aceleaşi motive, Alex Borbei, Mădălin Ursu şi Rareş Bîrloveanu.

ACS Poli: Constantin Mosoarcă – Cosmin Târţău, Sebastian Mirescu, Cristian Belu, Rami Badacod, Adrian Chiriac, Marco Buga, Cristian Mitre, Nafi Iseini, Flavius Toboşaru şi Alexandru Dobrincu.

Antrenor: Pavel Velcotă.

Au mai jucat: David Covaciu, Octavian Taşcă, Robert Ursu, Andrei Gavrilă şi Adrian Bain.

Pe bancă: Valentin Velcea şi David Roşu.

ASU Politehnica: Mario Cuzmanovici – Nelu Pervescu, Robert Stemate, Raul Pintea, Denis Bot, Ilie Velcan, Alexandru Prodana, Andrei Stănilă, Ralf Kuhn, Darius Nastai şi Andrei Feti.

Antrenor: Iulian Prodana.

Au mai jucat: Maximilian Icma, Alexandru Trifa, Raul Puiu, Samuel Adam şi Andrei Hoseini.

Au arbitrat: Daniel Aurel Vărzan – Călin Cimponeriu şi Alexandru Filip.

Fotografii realizate de Iosif Canea…

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − 2 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: