FOTO: ASO Deta – Voința Biled 1-2 în finala Cupei României pe Timiș. Albu: ”Poate dacă deschideam scorul…” Tăut: ”Băieții au făcut sacrificii greu de înțeles pentru mulți oameni de fotbal”

Fotografii și declarații ale antrenorilor finalistelor de la meciul ASO Deta – Voința Biled, jucat miercuri seară, 7 iunie 2017, la Deta, în ultimul act al fazei județene Timiș în Cupa României 2017/8, și câștigat de oaspeții divizionari D cu 1-2 (0-0) prin goluri marcate în minutele 74 și 89, intercalând egalarea semnată de gazdele alb-verzi din liga a V-a în minutul 87.

Declaraţii la cald…

Florin Albu (antrenor principal ASO Deta):  ”A fost un duel echilibrat. Biledul e o echipă foarte bună, se vede că au jucători cu mare experiență și care știu să profite mai bine de șansele avute. Se vede că au un Nohai în apărare, un portar foarte bun, un Drăguş foarte bătăios, şi alţii.. Au mijlocul foarte bun, cu jucători cu mare experienţă. Noi mai avem de învățat mult. Am intrat puțin timorați în prima repriză, cu puțină frică faţă de adversarul nostru, poate că a fost finala şi miza a fost mare pentru jucători, care şi-au dorit mult să câştige. Nu am jucat dezinvolt, ca de obicei, dar în a doua repriză ne-am mai revenit, am avut șansa cu penaltiul, corect acordat de arbitru, iar poate dacă deschideam scorul, altul ar fi fost rezultatul şi era altceva. În schimb, au dat ei gol din lovitură liberă. Asta e viața, acesta e fotbalul, dar mai avem o cupă la anul, şi la anul care urmează…. Fotbalul e frumos pentru că nu se termină niciodată! Sunt foarte mulţumit de jucătorii mei însă trebuie să învețe cum să gestioneze astfel de meciuri. Avem două echipe, una la Judeţ, noi la județ am avut adversari slăbuți, câştigam cu 7-8 zero, ăsta este un adversar cu care nu ne-am putut verifica potențialul maxim, iar o echipă la Promoţie, ambele sunt pe primul loc şi sper că vor promova. Am jucat finala cupei, vin mulţi suporteri la meci, azi au fost peste 200, așa că eu zic că la anul vom fi una din formaţiile care ne dorim cu adevărat ceva. Astăzi am avut un adversar bun, am avut ce învăţa după acest meci, într-adevăr! Biledul este o echipă puternică, pentru care îi felicit, dar şi pe elevii mei, care au demonstrat că au puterea să joace cu o echipă care sigur va încheia campionatul pe locul doi”.

Iulian Tăut (antrenor principal Voința Biled): ”Așa e, suntem extraordinar de fericiți… Cred că aducem multă mândrie comunei pe care o reprezentăm! Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi. Vreau să-i felicit în special pe băieți, care au fost extraordinari şi au fost foarte determinați. Și care au făcut sacrificii greu de înțeles pentru mulți oameni din fotbal! Sunt foarte fericit, nu îmi vine să cred ce am realizat, chiar la primul an de când sunt antrenor pe banca tehnică. A fost un meci greu, cu multă, multă determinare, atât din partea noastră, cât și a gazdelor. Felicit și echipa din Deta, care va face față cu brio în liga a IV-a. Eu de obicei nu comentez arbitrajul dar s-a ridicat la nivelul jocului, pot să zic că a fost imparţial, chiar dacă a avut unele greşeli, însă este omeneşte, nu a influenţat rezultatul, greşeli omeneşti. Ne dorim să trecem și de următoarea etapă! Mentalitatea noastră, cu care ne-am obișnuit până acum, nu ne lasă să ne obișnuim cu ideea că am terminat. Vom vedea și vom pregăti meciul, atunci când va fi cazul…”

*clic pe imagine pentru mărire

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 × = optsprezece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: