FOTO. ASU Politehnica II – Raris 6-0 (4-0). Campionatul Municipal Timișoara: rezultate

Campionatul Municipal Timișoara a adus câteva prime meciuri în runda din această săptămână, printre care și ASU Politehnica II – Raris, încheiat la 6-0 (4-0), de la care vă prezentăm câteva detalii și fotogarfii. Tot în această Serie I a ligii a șasea locale s-a mai jucat în etapa în curs și partida dintre CFR Timişoara și CS Timişul II Şag, în care oaspeţii au câştigat cu 4-2 şi se menţin în fruntea clasamentului, urmați pe locul secund tocmai de alb-violeții echipei ”secunde”, cu trei puncte mai puţin. Iar în Seria a doua, Srbianca – AS Carani II 6-2.

Etapa a doua din returul ”Municipalului” timișorean a demarat astăzi cu mai multe jocuri, iar unul dintre acestea s-a derulat la Baza II – UPT, pe terenul artificial. După cum începea partida, nu se punea problema că gazdele vor avea de furcă cu adversarii lor.

Și într-adevăr, deja până la pauză trupa lui Antonio Foale şi Tiberiu Brîndescu, alcătuită din juniorii A evoluând în Seria 7 a Campionatului Național U19, şi-a asigurat victoria prin cele patru goluri reuşite de Darius Neamţu (min. 7, 26) şi Denis Ţurcaş (min. 20, 35), ambii cu câte o ”dublă”.

La reluare, violeţii au mai înscris două goluri, prin același Denis Ţurcaş (min. 56), care a reuşit un hat-trick, dar şi prin Flavius Titu, în minutul 66. Şi oaspeţii puteau marca în două situaţi clare, din minutele 48 şi 77, prin Adrian Beca şi Fabian Iovănuţ…

Au arbitrat: Daniel Vărzan – Bogdan Chiorpec şi Dan Helgiu. Observator Martin Bauer.

*

ASU Politehnica II: Imbrescu – Nicorici, Titu, Tismănar, Ţenche, Vlădic, Copoeru, Buda, Ciontu, Neamţu, Ţurcaş.

Antrenori: Antonio Foale şi Tiberiu Brîndescu.

Au mai intrat: Iakab, Muj, Grigoraş şi Saizu.

Raris: Mihai – Dumitrăvoiu, Grigore, Beca, Iovănuţ, Roman, Sandu, Grădinaru, Nassar, Bojte, Kovacs.

Antrenori: Alin Molcuţ şi Alexandru Szabo.

Au mai jucat: Vîlşan, Boiţiu, Frenţ şi Nemeş.

* clic pe imagine pentru mărire

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: