FOTO. ASU Politehnica II, scor fluviu

Primul joc din etapa a XI-a în Campionatul Municipal Timișoara s-a jucat în Seria I luni de la ora 17 la Baza II – UPT între ASU Politehnica II și CFR 1933 Timişoara, echipa secundă a ”violeților” obținând o victorie categorică, în absența lui Iulian Prodana, aflat la Bucureşti dar suplinit de Alin Ionescu. La concurență, echipa secund divizionară a efectuat un antrenament sub comanda lui Antonio Foale, în pregătirea deplasării de astăzi de la ora 17 la UTA, în etapa a 31-a din Liga 2.

Demetris Christodoulou a deschis scorul în minutul 18 şi a mai marcat în minutul 55, Alexandru Prodana a înscris chiar de 3 ori, în minutele 22, 70 și 80), Mădălin Ursu în minutele 28 şi 89, Denis Bot în minutul 26 iar Denis Radu în minutul 49, ASU Politehnica învingând cu 9-0, după 4-0 la pauză.

Cel mai frumos gol al meciului a fost marcat de Demetris Christodoulou în minutul 55 cu un şut de la 18 metri direct în vinclu. De subliniat și hat-trickul reuşit de juniorul Alexandru Prodana, fiu al antrenorului secund Iulian Prodana (vezi foto 3).

ASU Politehnica II: Alexandru Borbei – Denis Bot, Rareş Bîrloveanu, Maximilian Icma, Denis Radu, Alex Trifa, Mădălin Ursu, Alexandru Prodana, Sebastian Dan, Demetris Christodoulou, Mihai Jorza.

Antrenor Alin Ionescu.

Au mai jucat: Bogdan Vălan, Robert Stemate, Victor Siminiceanu şi Rafael Toth.

Pe bancă: Ralf Kuhn, Emanuel Oniceanu şi Dean Sandu.

CFR: Ioan Mihalis – Dorian Angheluş, Dorin Singer, David Isac, Laurenţiu Schein, Darius Neaţu, Claudiu Neaţu, Bogdan Coza, Raul Staneata, Daniel Ciobanu şi Alin Dîmban.

Antrenori Tibi Butura şi Sergiu Popa.

Au mai jucat: Andrei Lemnaru, Victor Asaftei, Iosif Nedelean şi Milan Draşcovici.

Pe bancă: Dan Akab, Mladen Vuletici, Alex Derbac, Paul Vernic şi antrenorul cu portarii Petru Petaca.

Au arbitrat: Elisei Balaj – Denis Mihăescu şi Hazem Awad-Abu. Observator Laurenţiu Grădinaru.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ patru = 6

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: