FOTO. ASU Politehnica – Juventus 2-1 (1-1) în Liga 2 la Timișoara

Fotografii de la meciul ASU Politehnica – Juventus București, jucat miercuri 26 aprilie de la ora 15 pe terenul ”Știința” din Timișoara în cadrul etapei a 31-a din Liga 2 și câștigat de alb-violeți cu 2-1 (1-1) prin golurile lui Stancu și Blănaru din minutele 8 și 56, respectiv Chipirliu în minutul 9, echivalent cu o rară înfrângere a liderului campionatului.

Bănățenii mai au de jucat în retur sâmbătă la Satu Mare, acasă cu Dunărea Călărași și UTA Bătrâna Doamnă – în jur de 20 mai, respectiv apoi în deplasare la Clinceni și Balotești.

Toate amănuntele, în articolele anterioare: comentariul LIVE TEXT al duelului nou-promovatelor; declarațiile antrenorilor Brîndescu și Oprița dar și ale marcatorului Blănaru; știrea cu restul rezultatelor rundei precum și cronicile partidelor de campionat ale juniorilor U19 și U17 de la ASU Politehnica. Iar pe coloana dreaptă, scorurile etapei în curs, programul, clasamentul actualizat și meciurile din weekend ale rundei a 32-a. Mai jos, cele 59 de clișee…

* clic pe foto pentru mărire

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Alte articole legate de acest subiect: