FOTO: Biled – Ghiroda 1-2. Bura: ”Am făcut un joc slab” Mihalache (Voința): ”Arbitrii și-au făcut treaba, c-așa-i în România!”

Fotografii și declarații de la meciul AS Voinţa Biled – ACS Ghiroda, jucat vineri 7 aprilie de la ora 17 în cadrul etapei a 23-a din Divizia D Timiș și câștigat cu 1-2 (0-0) de oaspeții lideri, cu goluri în minutele 86 și 90+6.

La final, Vlad Bura (antrenor ACS Ghiroda), a admis că ”am făcut un meci slab, dar să zicem că-i o victorie norocoasă, obţinută de echipa noastră. Țin să-i felicit pe băieţi pentru că au arătat caracter şi au luptat chiar dacă nu au avut o bună organizare a jocului şi nu au căzut victime. Chiar dacă jocul nu s-a ridicat la nivelul aşteptat, au crezut în victorie până la fluierul final, lucru pe care l-au reuşit dar, repet, cu mare noroc. Până la urmă, m-aş fi mulţumit chiar şi cu un rezultat de egalitate. A fost un joc destul de slab pentru un derby de locul unu cu doi. Avem mult de muncă după acest succes norocos. Despre arbitraj, nu comentez… Eu consider că nu cred că a influenţat rezultatul. Cum nu a dat 11 metri pentru noi la Baranyi, în minutul 70, aşa a procedat şi cu faza celor de la Biled, mai târziu, la numărul 6. Cu siguranţă nu a făcut-o intenţionat”. 

Cornel Mihalache (antrenor Voința Biled): ”O înfrângere semnată de arbitrul de tuşă Ghiciulescu, cu două goluri din ofsaid nesemnalizate, un 11 metri cred la Jardel. Noi am demonstrat astăzi că trebuia să fim pe locul unu, și nu cei de la Ghiroda. Aţi văzut şi Dumneavoastră ce ocazii am avut, cel puţin 4 clare de gol. În schimb ei au dat două goluri din ofsaid. Din punctul meu de vedere, băieţii au jucat bine și doresc să le mulţumesc pentru efortul depus şi să considere că ei au câștigat acest meci. Este foarte dureros să pierzi de la 1-0, când mai erau 3-4 minute de joc, plus că a prelungit foarte mult. Astăzi, arbitrii şi-au făcut treaba, că aşa este în România. Astăzi, acel tuşier ne-a făcut praf! Din prima repriză a început el… A dat aut de poartă iar acela cu fluierul a trecut peste el şi a dat corect corner. De fapt, cum a şi fost. Ce să vă mai spun de acele două ofsaiduri lăsate tot de el!?! Da! Ne pare rău de accidentarea lui Meltiş și doresc să nu fie fractură nazală. Dar nici galben nu i-a dat arbitrul iar acum am pierdut un jucător foarte bun. Sunt fericit că echipa mea joacă fotbal şi nu întâmplător suntem pe locul doi”.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: