FOTO. Buziaş își premiază sportivii în cele patru discipline

Din acest an, gruparea din Buziaş și-a schimbat denumirea din Asociația Sportivă în Clubul Sportiv Phoenix, ca parte a reorganizării, reunind secții ale mai multor discipline sportive precum lupte, handbal, popice, kick-box și nu în ultimul rând fotbal, cu susţinerea Primăriei oraşului. 

Episod al evenimentului sportiv desfășurat duminică în sala de sport din Buziaș, festivitatea de premiere la sfârșit de an a celor mai merituoși competitori din localitate a avut mai mulți premianți, după cum urmează…

În fotbal, Marcus Mioc, junior din grupa 2005, Rareş Cădărean (2007), Paul Raul (2008), Roxana Iovănescu (2008) și Adrian Adăcăriţei (2009), precum şi Caius Marta, de la echipa de seniori, lider în Seria a III-a din liga a cincea.

De fapt, ca o mențiune, pe lângă formația de seniori din Campionatul Județean Timiș, CS Phoenix Buziaş, care este lider de necontestat în Seria a III-a din Campionatul Județean Timiș, crește şi două grupe de copii şi juniori care participă în campionatul categoriilor D și E, plus una feminină din generațiile 2005-2008.

De pe semicercul handbalului au fost premiate Carmina Covaciu, Raluca Tuduce şi Alexia Redac, iar de pe salteaua disciplinei lupte-libere, Ianco Facica, Iarco Facica şi Ionuţ Lăţăscu, în vreme ce din kick-boxing Neda Avram şi Denisa Breştin.

Cei mai buni sportivi ai Buziașului au primit o cupă şi diplomă iar la sfârşitul premierii au fost încurajați ca în anul care vine să înveţe foarte bine şi să se prezinte cu carnetul de note la sala de sport. ”Să faceţi tot posibilul ca toţi să obţineţi medalii şi cupe!” i-a însemnat Sorin Munteanu, primar al orașului, completat în cadrul festivității de premiere de Cristian Cândea – viceprimar, Florin Bătrânu – director sportiv şi organizatorul de competiţii Cosmin Loga.

Fotografii…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − sapte =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: