FOTO. Campionatul Judeţean Timiș, Seria I: AS Tricoul 1 Iunie Timişoara – CS Unirea Sânnicolau Mare II 0-0

Etapa a XX-a din liga a V-a timișeană a programat la matineul de sâmbătă pe o vreme parcă de toamnă un meci între vecinele de clasament de pe pozițiile 4 și 3, despărțite de șase puncte, decalaj menținut și la încheierea întâlnirii din Plopi.

Campionatul Judeţean Timiș este la cea de-a cincea bornă din sezonul de primăvară iar în Seria I s-a desfășurat astăzi un joc pe malurile Begheiului, AS Tricoul 1 Iunie Timişoara – CS Unirea Sânnicolau Mare II 0-0.

Un meci liniştit, între două echipe fără grijile retrogradării, confortabil situate în prima jumătate a clasamentului, în imediata apropiere a podiumului respectiv chiar pe podium, dar şi 90 de minute fără goluri, cum mai rar se întâmplă în acest eşalon.  

Oaspeţii au scuturat ce-i drept plasa în minutul 2, prin Gheorghiu, la o centrare de pe dreapta a lui Tucă, dar golul a fost anulat corect de centralul Pădurean, pentru henţ, semnalizat de asistentul Avădanei.

Ambele echipe şi-au trecut în cont câteva situaţii clare de gol, ratate însă cu seninătate, în cele din urmă rezultatul fiind echitabil.

Etapa continuă și în această serie în care cursa la promovare este purtată de cei din Comloșu Mare și CSU UVT.

Au jucat formaţiile…

Tricoul 1 Iunie: Nicolae Jurcuţ – Bogdan Preda, Ovidiu Preda, Daniel Hodineanţ, Daniel Filip (min. 75, Jameel Walleed), Mihai Ebețiu (min. 70, Ionuţ Mitran), Radu Manzur, Dan Obeşterescu (min. 60, Alexandru Lupan), Alexandru Coşman, Răzvan Baciu, Pavel Schneider (min. 85, Sebastian Popescu).

Antrenor: Gheorghe Potra.

Pe bancă: Mihai Mateică, Andrei Jura.

Unirea II: Dragoş Coroban – Emanuel Posteucă, Denis Jivici (min. 68, Paul Bora), Rafael Tucă, Slagian Miatovici, Remus Ciui, Tomas Cozma, Eduard Gheorghiu, Bogdan Pînzaru, Dragan Bataneaţ, Raul Moldovan.

Antrenor: Cristian Contescu.

Arbitri: Florin Pădurean  – Cătălin Avădanei şi Răzvan Bobora. Observator de arbitri Ciprian Trancă, delegat de joc Cosmin Ienovan.

Fotografii de Iosif Canea…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 2 = trei

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: