FOTO. Campionatul Judeţean Timiș, Seria I: CSU Universitatea de Vest din Timişoara – AS Voinţa Sarafoleana Saravale 6-0 (3-0)

Astăzi s-a jucat în Timișoara în cadrul Campionatului Judeţean nu doar la matineu lângă Gara de Est, ci și după prânz pe stadionul de lângă Gara de Nord, în cadrul Seriei I, meci în care s-au înscris tot 6 goluri, dar numai de către formația gazdă, care și-a păstrat astfel locul secund și după etapa a XII-a, apropiindu-se chiar la doar un punct de liderul din Comloșu Mare. Vizitatorii învinși au rămas în schimb pe ultima poziție: CSU Universitatea de Vest din Timişoara – AS Voinţa Sarafoleana Saravale 6-0 (3-0).

Meciul s-a jucat de la ora 14 și a fost câștigat clar de ”universitarii” în albastru. Iar încet, încet trupa lui Vlad Bura se apropie de locul I. Din nou, vioara întâi a fost Ionuţ Vucea, care a reuşit un hat-trick.

Cele şase goluri pentru studenţii timişoreni au fost marcate de Ionuţ Vucea în minutele 13, 22 și 55, Ştefan Meşter în minutele 40 și 67, şi Alex Contescu (min. 77).

Au jucat formaţiile…

UVT: Alexandru Vlascici – Mădălin Grunţă, Gabriel Bîzoi, Mihai Olariu, Florin Olariu, Andrei Brănişteanu, Denis Baban, Alexandru Contescu, Ştefan Meşter, Andrei Ghiughiuş, Ionuţ Vucea.

Antrenor Vlad Bura.

Au mai jucat: Mircea Ardelean, Ionuţ Muj, Ovidiu Vînă şi Raul Indrieş.

Saravale: Gheorghe Ciobanu – Sandu Scutaru, Gheorghe Branca, Bogdan Gliguţei, Denis Cărpinişan, Daniel Coparcă, Ionel Paloşi, Petru Ciocan, Beniamin Costea, Cătălin Axinte.

Antrenor Alin Radiţa.

Au mai jucat: David Maier, Darco Stoian, Andrei Pop şi Dragan Biaş.

Au arbitrat: Manuel Paşca – Adrian Maga şi Daniel Nastasi. Observatori: Iosif Lazea şi Ioan Lăzărescu.

Rezultatele și clasamentele din cele 3 serii de ”Județ”, pe coloana datelor tehnice. 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + = opt

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: